1. Home
  2. Actualitat
  3. Nous colors i millores en el consum per al Ford Fiesta
Nous colors i millores en el consum per al Ford Fiesta

Nous colors i millores en el consum per al Ford Fiesta

0
0

Ford ha anunciat que el Fiesta està ara disponible en tres nous colors exteriors, significatives millores d’equipament i de disseny i una gamma més àmplia de motors. Els nous colors del Fiesta són Gris Magnetic, Vermell Candy i Marró Silver, un gris platejat metàl·lic d’efecte setinat.

Ford Fiesta

Ford també ha ampliat la gamma dels elegants Fiesta Red i Black Edition amb les versions amb el motor EcoBoost 1.0 litres i dièsel TDCi 95 CV 1.5 litres. El motor EcoBoost 1.0 litres amb 140 CV, prèviament disponible de manera exclusiva en els Fiesta Red i Black, també ho estarà en els models Titanium i Sport.

El Fiesta, fabricat per a Europa a Colònia, acumula més de 17 milions d’unitats venudes a tot el món des del seu llançament en 1976.

L’acabat Fiesta Trend ofereix una visibilitat millorada amb fars halògens i llums LED diürns opcionals. També millora la qualitat i comoditat interior amb el volant i fre de mà acabats en cuir. L’acabat Fiesta Titanium incorpora una reixeta cromada més baixa, llantes d’aliatge de 16 polzades amb un nou disseny i un nou entapissat dels seients amb detalls en color cru, estil també present al volant, canvi de marxes, fre de mà i estores.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *