1. Home
  2. Cotxes
  3. Nova Classe C Estate de Mercedes – Benz
Nova Classe C Estate de Mercedes – Benz

Nova Classe C Estate de Mercedes – Benz

0
0

Mercedes – Benz ampliarà al setembre de 2014 la família de la nova Classe C amb l’Estate, la versió familiar de disseny diàfan, tècnica innovadora, variabilitat i un volum de càrrega ampliat en comparació amb el model antecessor. L’habitacle refinat i d’alta qualitat brilla amb detalls de disseny que són expressió de luxe modern. Aquestes propietats reforcen la merescuda reputació de l’Estate, un vehicle versàtil i elegant. Gràcies a la integració de nombrosos sistemes d’assistència a la conducció, ofereixen seguretat al més alt nivell. I la combinació de construcció lleugera i intel·ligent, excel·lents paràmetres aerodinàmics i nous motors de baix consum es tradueixen en cotes d’eficiència sense competència en el seu segment. Juntament amb l’Estate celebren també la seva estrena mundial els serveis Mercedes ‘connect me’.

Classe C Estate

El nou Estate de la Classe C ha crescut clarament davant del seu antecessor. La distància entre eixos ha augmentat en 80 mil·límetres, la longitud del vehicle en 96 mil·límetres i l’amplada en 40 mil·límetres. El moderat creixement beneficia així mateix a l’espai de càrrega (de 490 – 1.510 litres).

Un confort exemplar de suspensió i de rodament al costat d’excel·lents propietats dinàmiques, així es pot descriure el nou tren de rodatge de la nova generació de la Classe C Estate. Gràcies al nou eix davanter de 4 braços, el plaer de conducció es combina amb un confort elevat. Els qui adquireixin l’Estate podran escollir entre dues variants del tren de rodatge de sèrie amb suspensió pneumàtica, una d’elles de reglatge molt esportiu, Com a alternativa, Mercedes – Benz ofereix, a més, per primera vegada en aquest segment, una suspensió pneumàtica Airmatic.

Els models dièsel de la nova Classe C estan equipats amb el propulsor perfeccionat de quatre cilindres o amb un nou motor compacte de quatre cilindres. Tots ells són models BlueTEC i equipen, per tant, la tecnologia SCR (reducció catalítica selectiva). El ventall de potència s’estén de 115 CV a 204 CV. Mercedes – Benz ofereix també un motor dièsel combinat amb un mòdul híbrid. El C 300 BlueTEC Hybrid amb motor dièsel de quatre cilindres i un motor elèctric compacte que desenvolupa 204 + 27 CV.

Pel que fa als models de gasolina, la nova Classe C s’oferirà inicialment amb tres motors de quatre cilindres BlueDIRECT i un motor de gasolina de sis cilindres. La gamma de potència s’estén de 156 a 333 CV. Més endavant s’introduirà el model C 350 HYBRID

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *