Nova estètica per a la prestigiosa família SH de Honda per al 2024

La reconeguda família SH de Honda, amb models com SH350i, SH125i i SH Mode 125, destaquen per la seva avançada tecnologia i eficiència en el consum de benzina. El 2024 es presenta amb un renovat disseny, liderat per la nova versió “Vetro” de la SH125i, que sense dubte captivarà totes les mirades a les ciutats europees.

La Vetro neix com una innovadora proposta de la fàbrica Honda d’Atessa, a Itàlia. El seu distintiu: panells de carenat verd semi transparents que redueixen les emissions en un 9,5% comparat amb les tècniques tradicionals de pintura. Aquesta estètica inclou també un guardabarros negre, un carenat inferior amb un destacat logo Honda blanc i el logo SH en color plata.

La SH125i 2024 és pionera en complir amb els nous objectius d’emissions EURO5+ establerts a Atessa. Aquests nous estàndards, obligatoris per al final de 2024, incorporaran noves mesures com una monitorització del catalitzador i estàndards més rigorosos en emissions i soroll.

El model SH125i ofereix una edició “Sporty Edition” en Blanc Fresc Mat Perlado, a més del tradicional Negre Carbó Metàl·lic Mat. La gamma s’amplia amb cinc nous colors: Gris Falcó Perlado, Blanc Fresc Mat Perlado, Blau Pacífic Mat Perlado i el clàssic Negre Nightstar.

La SH350i, amb 10.000 unitats venudes a Europa el 2022, llança dos nous colors per al 2024: Blau Zefiro Metàl·lic i Plata Techno Mat Metàl·lic, a més d’altres variacions que continuen des de l’any anterior.

Finalment, la SH Mode 125 actualitza la seva paleta amb dos colors: Vermell Lluster Candy i Negre Galaxy Mat Metàl·lic. Des de la seva introducció el 2014, amb més de 45.000 unitats venudes, la SH Mode 125 ha seduït un públic més jove amb la seva moda, rendiment i economia.

Total
0
Shares
Anterior
Marc Márquez: “L’any que ve tindré la moto que guanyi el mundial”

Marc Márquez: “L’any que ve tindré la moto que guanyi el mundial”

El cerverí no veu un impediment ser competitiu amb una moto del 2023

Posterior
La cursa de MotoGP d’Austràlia es correrà dissabte i l’esprint diumenge

La cursa de MotoGP d’Austràlia es correrà dissabte i l’esprint diumenge

El vent del cap de setmana preocupa als organitzadors del campionat

També et pot interessar
Total
0
Share