1. Home
  2. Motos
  3. Nova MV Agusta Stradale 800
Nova MV Agusta Stradale 800

Nova MV Agusta Stradale 800

0
0

La nova Stradale 800 combina l’experiència de diferents models MV Agusta per oferir una original fórmula de conducció.

MV Agusta Stradale 800_front

El xassís ha estat específicament concebut per a aquesta nova sport turisme. Els 1.460 mm. de distància entre eixos han estat ampliats en 30 mm en comparació amb la MV Agusta Rivale. El seu bastidor d’acer multitubular ALS es completa amb el basculant monobraç d’alumini. Per assegurar la màxima eficàcia en les diferents condicions de conducció, s’ha prestat gran atenció al disseny de les suspensions. La forquilla invertida, de 150 mm. de recorregut, és completament ajustable en compressió, extensió i precàrrega.

La menor altura del seient, de 870 mm. – 10 mm. inferior al de la Rivale, millora notablement la manejabilitat i la seva ergonomia, afavorint el control i el confort de conducció, mentre que el frontal incorpora una cúpula envoltant i fàcilment regulable. El dipòsit de gasolina té una capacitat de 16 litres (+4 litres per a la reserva). L’embragatge, d’accionament hidràulic, permet canvis de velocitats suaus i de major precisió.

El motor tricilíndric de 798 cc i de 115 CV, comú en altres models MV Agusta, ha estat específicament adaptat a la Stradale. Aquest propulsor destaca a més, per la seva tecnologia ja que incorpora un cigonyal contra rotant, que redueix inèrcies en els canvis de direcció afavorint una conducció més àgil i intuïtiva. La moto compta també amb un circuit de refrigeració i un circuit d’oli perfectament integrats. El Sistema de control electrònic MVICS (Motor & Vehicle Integrated Control System) reuneix múltiples funcions, des de l’accelerador Ride By Wire fins als cossos d’accelerador Mikuni i des del control d’inclinació fins a la disponibilitat de quatre mapes de potència.

La MV Agusta Stradale 800 incorpora el sistema ABS Bosch 9 plus, amb sistema RLM (Rear wheel Lift-up Mitigation) que evita que la roda posterior perdi contacte amb el terra en cas d’una forta accelerada.

El preu de la nova MV Agusta Stradale és de 14.395 euros

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *