1. Home
  2. Actualitat
  3. Nova sèrie especial Peugeot 108 Roland Garros
Nova sèrie especial Peugeot 108 Roland Garros

Nova sèrie especial Peugeot 108 Roland Garros

0
0

El Peugeot 108 destaca pel seu component d’estètica i el seu elevat nivell de personalització, un camp en el que segueix creixent amb la presentació de l’edició especial Roland Garros. Peugeot actualitza el nivell d’acabat Allure, el més elevat, amb equipament i elements de disseny exclusius, en aquest cas inspirats en el torneig de tennis en terra batuda més important de l’ATP.

PEUGEOT_108_2015_015-(1)El Peugeot 108 Roland Garros es distingeix pels seus miralls retrovisors,  plegables elèctricament, en color ‘terra batuda’. El mateix color és present en la part superior parabrisa i en els embellidors centrals de llantes d’aliatge de 15″ i en els emblemes del torneig visibles al lateral i en la porta del darrere.

El Peugeot 108 Roland Garros presenta aquesta mateixa tonalitat a l’interior, mitjançant un dibuix que travessa el quadre de comandament exclusiu decorat amb motius del torneig, en els repunts dels seus seients i en les estores.

El 108 Roland Garros està disponible en dos colors de sèrie: ‘Blanc Lipizan’ i ‘Negre Caldera’. A més, com a reflex de l’alt grau de personalització, el comandament d’accés i arrencada sense clau també es presenta al color ‘terra batuda’ característic.

Aquesta edició especial s’ofereix amb el motor 1.2L PureTech 82 CV i en la silueta 108 TOP!, des de 14.550 euros. Pel que fa a equipament, inclou elements com climatitzador automàtic i encesa automàtica de llums.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *