1. Home
  2. Motos
  3. Nova Thruxton Ace
Nova Thruxton Ace

Nova Thruxton Ace

0
0

Triumph reviu l’essència Cafè Racer amb una exclusiva edició especial firmada per l’Ace Cafè.

LD_-_Triumph_-_Thruxton_Ace_-_1078

Aquesta edició especial, la producció de la qual està limitada a 1.500 unitats, combina la silueta d’una autèntica Triumph clàssica de carreres amb un disseny inconfusible. El seu manillar negre lleugerament inclinat cap avall, les seves rodes de radis i el seu seient retro de color marró són només algunes de les peculiaritats d’aquesta moto.

La Thruxton Ace, llueix, a més, altres detalls com la placa d’autenticitat de l’Ace Cafè, la banda de quadres blancs i negres que recorre el dipòsit o els seu logotip en les tapes laterals i el colí.

Aquest model munta el motor bicilíndric en paral·lel de 865 cc que lliura una potència de 69 Nm de parell motor al llarg dels seu ampli règim de revolucions i gràcies als seus escapaments cromats d’estil clàssic el conjunt emet una sonoritat encara més contundent.

El xassís de tub d’acer de la Thruxton es basa en el de la Triumph Bonneville, famosa pel seu equilibri entre seguretat i agilitat. Les seves forquilles KYB de 41mm, el doble amortidor posterior KYB, els frens de disc Nissin i les seves llandes de radis d’alumini alleugerit  combinen a la perfecció amb una geometria de direcció esportiva.

La nova Thruxton Ace arribarà als concessionaris oficials de Triumph a primers de gener a un preu de 10.790 €

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *