Nova versió de Software per l’Audi Q4 e-tron

Audi actualitza el Q4 e-tron i el Q4 Sportback e-tron amb la versió de programari 3.2, que s’inclou de sèrie en l’actual MY23, i està disponible per a tots els vehicles des de l’inici de la producció en sèrie fins al MY22. Entre les noves funcions de gran utilitat destaca l’opció de realitzar futures actualitzacions de programari over-the-air, a través d’una interfície sense fil.

L’actualització de programari per a l’Audi Q4 e-tron i l’Audi Q4 e-tron Sportback també permet als usuaris crear perfils personals, a més d’utilitzar el planificador de rutes “e-tron route planner” en l’aplicació myAudi per a preparar una ruta i enviar-la al vehicle. La nova versió del programari també memoritza dades de navegació com els destins recents. L’app myAudi pot utilitzar-se per a localitzar la posició en la qual s’ha estacionat el cotxe, així com per a consultar diversos missatges d’estat. A més, a partir d’ara, en el cas que el vehicle sofreixi una avaria o es vegi involucrat en un accident, el conductor podrà utilitzar la crida en línia d’assistència en carretera amb el servei Audi damage.

Potència de càrrega millorada en el domicili i en la carretera
L’actualització del programari també ofereix un valor afegit a l’hora de carregar a casa o en la carretera. La funció “Hora de càrrega preferent”, que funciona permetent a l’usuari establir una finestra de càrrega definida, ajuda als clients a connectar el vehicle en les hores amb les tarifes d’electricitat més baixes, per exemple, a la nit amb un pla variable.

Els temporitzadors en el cotxe i l’aplicació myAudi també fan que la càrrega amb corrent altern sigui ara encara més convenient. Durant el precondicionament abans de l’hora programada de sortida, i mentre el vehicle està recarregant la bateria, s’utilitza l’energia necessària procedent d’una font externa per a escalfar l’interior a l’hivern; per exemple, un Wallbox domèstic o un punt de càrrega públic. De la mateixa manera, a l’hora de condicionar la bateria, el sistema de gestió tèrmica del nou programari optimitza el consum tenint en compte la temperatura exterior i l’estat de càrrega.

Un sistema de control de la potència de càrrega optimitzat permet augmentar la potència de càrrega amb corrent continu fins a 135 kW (1). A més, els clients també poden optar per la funció de protecció de la bateria, que s’encarrega de mantenir-la de manera automàtica en l’estat de càrrega ideal, limitant la càrrega al 80%.

L’actualització també habilitarà la funció Plug & Charge, associada a un contracte amb el servei de càrrega Audi charging service. En les estacions de càrrega compatibles, el vehicle autoritza i activa automàticament l’estació quan s’endolla el cable de càrrega, i la facturació es realitza de manera automàtica.

L’Audi Q4 e-tron ara encara més personalitzat
Els mons temàtics de la marca dels quatre cèrcols en l’aplicació myAudi faciliten als clients individualitzar l’aspecte de l’interior del seu Q4 e-tron, per a adaptar-lo a les seves preferències personals en uns pocs passos. Per exemple, els clients poden personalitzar la il·luminació ambiental, així com les imatges de fons que es mostren en la pantalla del sistema multimèdia. Com a part del paquet Audi connect navigation and infotainment plus, l’assistent virtual Alexa (2) de Amazon pot utilitzar-se per a escoltar música o posar-se al dia de les últimes notícies, entre moltes altres possibilitats.

La xarxa de concessionaris Audi informarà cotxe a cotxe
Tots els Audi Q4 e-tron fabricats a partir de 2023 també comptaran amb la funció Plug & Charge i la possibilitat de realitzar actualitzacions de programari over-*the-*air a través d’una interfície sense fil. Els propietaris d’un Q4 e-tron que no disposin del nou programari del MY23 seran contactats individualment pel seu concessionari Audi durant el primer trimestre d’enguany, per a informar-los sobre com procedir amb les actualitzacions. Per a evitar llargs temps d’espera, les actualitzacions de programari tindran lloc en diverses fases i segons cada país.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Tot a punt per a un 71 Rally Motul Costa Brava multitudinari 

Tot a punt per a un 71 Rally Motul Costa Brava multitudinari 

El 71 Rally Motul Costa Brava s’ha presentat aquest matí al Pont de Pedra de

Posterior
El Ford Bronco arriba amb quantitats limitades

El Ford Bronco arriba amb quantitats limitades

El Bronco s’ofereix als clients europeus en quantitats estrictament

També et pot interessar
Total
0
Share