1. Home
  2. Motos
  3. Noves edicions especials dels BMW C 600 Sport i C 650 GT
Noves edicions especials dels BMW C 600 Sport i C 650 GT

Noves edicions especials dels BMW C 600 Sport i C 650 GT

0
0

BMW Motorrad reforça la seva aposta per les seves maxiescúter amb dues noves edicions especials del BMW C 600 Sport i el BMW C 650 GT, amb un equipament exclusiu i un atractiu disseny que no deixa indiferent.

Moto BMW

El disseny esportiu del BMW C 600 multicolor, en exclusiva en Blanc Alpí, Blau Lupino o Vermell Racing, subratlla el seu enèrgic caràcter. Equipat amb l’escapament Akrapovic i seient esportiu, ofereix una sensació de mobilitat urbana encara més intensa. Destaca especialment l’amortidor posterior amb acabat de color vermell, que remata l’aspecte esportiu d’aquest maxiescúter. El seu preu és de 12.140,89 euros.

En el cas del BMW C 650 GT, ofereix altes prestacions i una major comoditat. Aquesta edició especial inclou de sèrie el paquet d’equipament “Alta gamma”, que proporciona encara més confort de pilotatge amb llum diürna i intermitents de LED, seients i punys calefactables i el control de pressió dels pneumàtics (RDC). A més, inclou de sèrie la graella portaequipatges, Topcase i l’encoixinat dorsal per l’acompanyat. El cridaner disseny incorpora l’acabat exclusiu de color Gris Granit mat. El seu preu, 13.009,65 euros

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *