1. Home
  2. Motos
  3. Noves Gas Gas Randonné 2014
Noves Gas Gas Randonné 2014

Noves Gas Gas Randonné 2014

0
0

Gas Gas Motos va llançar al mercat el 2011 una nova moto: la Gas Gas TX Randonné 125. Aquest 2014, el model Randonné s’amplia amb la Randonné 200. Amb l’augment de cilindrada, el concepte segueix sent el mateix, i tant en la nova moto com en el model de 125 cc es milloren les prestacions amb la revisió d’alguns aspectes com la suspensió i els frens.

tx_randonne_ndp_001

La gran novetat d’aquesta Randonné és la nova cilindrada, que augmenta fins als 200 cc. El nou motor ofereix també més potència per superar qualsevol obstacle i més parell.

L’excel·lent posició de conducció és essencial en la part ciclo, que ha s’ha perfeccionat gràcies a les millores introduïdes.

Respecte al model aparegut el 2011, el model 2014 ha millorat diferents punts, com el xassís, sub-xassís i el protector de càrter. Pel que fa a les suspensions, cal destacar la nova forquilla Ollé de 40 mm de diàmetre que millora les prestacions gràcies als nous “settings”. Ollé també firma l’amortidor, amb uns ajustaments que permeten gaudir de la moto en qualsevol situació

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *