1. Home
  2. Actualitat
  3. Noves opcions esportives per al Macan
Noves opcions esportives per al Macan

Noves opcions esportives per al Macan

0
0

Porsche ofereix noves opcions per personalitzar el Macan. Ara estan disponibles el paquet Sport Design, el sistema d’escapament esportiu, els llums bixenó i els llums posteriors enfosquits de LED. A mes, un dels elements destacats són les noves llandes de 21 polzades Sport Classis en tres colors.

Porsche

El paquet Sport Design inclou embellidors a banda i banda de la part frontal de la carrosseria, a la part inferior posterior i en els perfils laterals, que donen un aspecte únic i subratllen el dinamisme del Macan. A més, la vora i la part posterior de l’espoiler posterior van pintats. El paquet Sport Design està disponible amb el mateix color que el cotxe o amb algunes peces de color negre brillant.

La base del sistema esportiu d’escapament són els silenciadors modificats, que permeten canviar el rendiment i el so a través d’un interruptor situat a la consola central. Visualment el sistema es reconeix pels dos tubs d’escapament dobles, amb embellidors fets d’acer inoxidable cromats en negre o plata.

Les obertures interiors dels llums bixenó fumats, els tubs i les llandes estan acabades de color negre. Els llums també estan equipats de sèrie amb el sistema de llum dinàmica Porsche Dynamic Light System (PDLS). A joc amb aquests van els llums posteriors fumats de LED, amb llums vermells foscos i superfícies acabades parcialment en negre.

A partir del desembre tots aquests extres es podran sol·licitar igualment a través de Porsche Tequipment, per col·locar com a accessoris en els cotxes que ja circulen.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *