1. Home
  2. Motos
  3. Noves promocions Extra Cruiser i Extra Clàssic
Noves promocions Extra Cruiser i Extra Clàssic

Noves promocions Extra Cruiser i Extra Clàssic

0
0

Amb les noves promocions Extra Cruiser i Extra Clàssic de Triumph, els models Thunderbird 1600 cc, Thunderbird Storm i Bonneville surten ara del concessionari, i fins al 30 d’abril, amb nous kits d’equipament sense cost addicional.

Ndp_Triumph_Extra_Cruiser

 

La promoció Extra Clàssic inclou un paquet d’accessoris valorat en 650 € per a l’emblemàtica Bonneville. Aquesta promoció inclou: una pantalla Longhaul de policarbonat i 41 cm d’altura amb mecanisme de desmuntatge ràpid, un cavallet central molt útil per aparcar en llocs concorreguts i que facilita la neteja i les tasques de manteniment i un tap del dipòsit de gasolina amb acabat cromat d’alta lluentor i vores d’estil “billet”

Amb la promoció Extra Crusier, els nous propietaris de la Thunderbird i Thunderbird Storm podran començar a gaudir de la seva Cruiser engalanada des del principi amb un kit d’accessoris valorat en 1.100 €. Els accessoris inclosos són: defenses de motor cromades, respatller Longhaul de passatger amb mecanisme de desmuntatge ràpid i encoixinat d’alt confort, reposapeus Chrome Line amb fixacions de 360º, embellidor cromat per a la bomba de fre davantera i l’embragatge, tap del dipòsit amb clau i tap de l’oli cromat.

A més, aquests model, igual que la resta de la gamma de motocicletes Triumph, es beneficien del nou programa de 4 anys de garantia sense límit de quilometratge i sense cost addicional.

Més informació a la web de Triumph Motorcycles o en els concessionaris oficials Triumph.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *