1. Home
  2. Actualitat
  3. Noves sèries especials per a la gamma SUV d’Audi
Noves sèries especials per a la gamma SUV d’Audi

Noves sèries especials per a la gamma SUV d’Audi

0
0

Els Audi Q3, Audi Q5 i Audi Q7 ofereixen important millores als clients, a través de sèries especials que incorporen més equipament sense augmentar el preu.

Audi Q5 /Fahraufnahme

A la gamma de l’Audi Q3 s’afegeixen tres noves sèries especials. L’Advanced Edition pren com a base la línia Ambiente i està disponible amb els motors 1.4 TFSI de 150 CV i 2.0 TDI de 140 CVm en qualsevol de les opcions de caixa de canvis i tracció. Equipada de sèrie amb fars de xenó, aquesta es converteix en la versió d’entrada a la gamma. La S Line Edition està basada en l’acabat Ambition i compta a més amb el paquet exterior S line, pintura metal·litzada i llandes de 18 polzades, detalls que li proporcionen un aspecte més esportiu i dinàmic. Si sumem l’equipament addicional i la millora del preu, el client s’estalvia més de 7.000 euros. La tercera sèrie del Q3 és l’edició limitada Offroad Edition, la comercialització de la qual ha estat ampliada al present any sense restriccions de volum i equipada amb uns extres valorats en gairebé 8.000 euros.

Des d’aquest any, la gamma AudiQ5 portarà com a equipament de sèrie el control de pressió de pneumàtics, els cargols antirobatori i la targeta SD de 8GB. Una altra novetat és que el model bàsic d’acabat, que ara era l’Advance, ara passa a denominar-se Attraction. Però també hi ha dues versions especials que ja estan disponibles. Es tracta dels Audi Q5 Ambiente plus i Ambition plus, que inclouen en cada cas l’equipament suplementari valorat en 4.410 euros. Les noves edicions especials van associades als motors 2.0 TDI de 150 CV amb tracció davantera i 2.0 TDI de 177 CV amb tracció quattro.

La gamma Audi Q7 rep una sèrie de millores similars als dels seus germans. Com en el Q5, l’acabat Advance passa a anomenar-se Attraction. També, igual que passa amb els Q3 i Q5, els Q7 porten com a equipament de sèrie el control de pressió de pneumàtics, els cargols antirobatori i la targeta SD de memòria amb 8 GB. Però el més important és la continuació de la sèrie especial Advanced Edition, que segueix equipant l’Audi Q7, suposa un estalvi per al client de més de 6.000 euros. Aquesta versió especial està disponible exclusivament per a l’Audi Q7 3.0 TDI 204 quattro Tiptronic. També segueix vigent per l’Audi Q7 el paquet d’equipament Premium, que reuneix algunes de les opcions més demandades, amb un preu conjunt de 4.700 euros quan per separat, costarien uns 7.000 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *