1. Home
  2. Cotxes
  3. Noves versions d’alta eficiència Audi Ultra
Noves versions d’alta eficiència Audi Ultra

Noves versions d’alta eficiència Audi Ultra

0
0

Audi amplia la seva gamma de models ultra amb noves versions d’alta eficiència en les gammes Audi A4 Avant, A6 berlina i A6 Avant. El motor d’aquestes versions és un nou i potent TDI de quatre cilindres i dos litres en tres variants de potència, amb 136 CV, 163 CV i 190 CV.
Audi Ultra

La designació “ultra” és per a Audi sinònim de mobilitat sostenible, però disponible per a l’ús diari. Amb uns consums de combustible en cicle combinat que van des dels 4,2 litres fins als 4,6 litres cada 100 quilòmetres, els nous models ultra d’Audi estan entre els més eficients del seu segment.

Els nous models Audi ultra utilitzen de sèrie una caixa de canvis manual amb una relació de transmissió lleugerament més llarga en les marxes superiors. Opcionalment, en l’Audi A6 ultra s’ofereix un innovador canvi S tronic de set velocitats i doble embragatge que redueix encara més el consum respecte a les variants amb canvi manual.

Els nous models Audi ultra, que s’identifiquen visualment per un discret anagrama a la part posterior, es posaran a la venda successivament a partir de març de 2014. La gamma també inclou l’A3 1.6 TD ultra, que va debutar com el primer model ultra d’Audi a la tardor de 2013

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *