1. Home
  2. Motos
  3. Noves versions de l’Aprilia RS4
Noves versions de l’Aprilia RS4

Noves versions de l’Aprilia RS4

0
0

Aprilia presenta les noves versions rèplica de la RS4 de 50 i 125 c.c.

Aprilia Replica

El xassís, de tipus perimetral, està realitzat en aliatge d’alumini amb nervis de reforç. És una estructura lleugera i al mateix temps d’una gran rigidesa torsional. D’alt nivell són també les suspensions, una robusta suspensió davantera de forquilla invertida de 41 mm i un recorregut de 110 mm, mentre que el mono amortidor està fixat directament al basculant asimètric.

Les Aprilia RS4 50 Rèplica i RS 125 Rèplica vénen equipades amb un gran sistema de frens, un disc davanter d’acer inoxidable de 300 mm. de diàmetre amb pinces radials de quatre pistons i un disc posterior de 220 mm. amb pinça de pistó senzill. També destaquen les  llandes de 17 polzades  i sis radis desdoblats.

El xassís allotja motors d’última generació; un monocilíndric de 50 c.c. desenvolupat per Aprilia per a la RS4 50 Rèplica, de dos temps i amb refrigeració líquida i caracteritzat per la seva admissió per làmines, lubricació per dipòsit separat i canvi de sis velocitats. L’Aprilia RS4 125 Rèplica, en canvi, equipa un monocilíndric de 125 c.c., 4 temps, 4 vàlvules i injecció electrònica amb refrigeració líquida que equipa una refinada distribució de doble arbre de lleves (DOHC). D’aquesta manera, no només es garanteix la màxima potència prevista per a aquesta cilindrada, sinó també una entrega fluida i lineal amb el màxim respecte pel medi ambient, complint amb les normes d’emissió.

En el catàleg d’accessoris de l’Aprilia RS4 125 Rèplica, es pot trobar per primera vegada en aquesta categoria, l’innovador canvi ràpid “Aprilia Quick Shift”, una sofisticada solució tècnica directament derivada de la seva extraordinària germana gran RSV4 que permet al pilot canviar de marxes mantenint l’accelerador obert sense utilitzar l’embragatge, fent d’aquesta manera molt més simple i eficaç el canvi de marxes.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *