Novetat Zero Motorcycles 2021

Zero desvetlla la seva gamma pel 2021 amb la SR/S com a punta de llança i la incorporació de millores tecnològiques i noves decoracions per a tots els seus models.

La confirmació de la SR/S, que es va  presentar a primers d’any, és l’aspecte més destacat d’aquesta gamma pel 2021. La SR/S és la primera moto totalment carenada de Zero, està dissenyada per a viatjar amb una millora del 13 % de l’autonomia, comparant-la amb la seva germana naked, la SR/F.

Zero segueix millorant el confort de conducció amb una posició més còmoda gràcies a les estriberes més baixes i al manillar més alt. A més a més s’ha optimitzat la suspensió, tot plegat ens porta a un altre nivell de prestacions per a l’experiència.

L’oferta de motos elèctriques Zero per al 2021 proposa una millor connectivitat mitjançant l’app de Zero. Els sistemes integrats MSC de Bosch (ABS en corba, control de tracció…) donen més estabilitat a la SR/S independentment del tipus de superfície o de les condicions de la carretera.

A la gamma Street s’hi concentren models com la SR/S i la SR/F i d’altres propostes com la SR i la FSX.  Totes estrenen noves decoracions. Passa el mateix amb les Dual Sport que inclou  motos com la FX, DS, DSR i DSR Black Forest, més ‘aventureres’.

Zero amplia la proposta dels models de 11 kW amb una gamma de motos d’un preu que arrenca  des dels 13.370 euros de la FX i FXS fins els 24.140 euros de la SR/S versió Premium. Calculadora en ma, contant l’estalvi de gasolina i revisions, no és una mala inversió.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
L’Ajuntament d’Olot reclama modificar el punt d’inici de la variant per evitar “endarrerir” les obres

L’Ajuntament d’Olot reclama modificar el punt d’inici de la variant per evitar “endarrerir” les obres

L’Ajuntament d’Olot reclama al Departament de Territori modificar el

Posterior
Joan Mir campió del món de MotoGP i el gironí Albert Arenas es consolida com a líder en Moto3

Joan Mir campió del món de MotoGP i el gironí Albert Arenas es consolida com a líder en Moto3

Joan Mir s’ha convertit en Campió mundial de MotoGP 2020 al circuit de la

També et pot interessar
Total
0
Share