1. Home
  2. Cotxes
  3. Novetats al Toyota Hilux
Novetats al Toyota Hilux

Novetats al Toyota Hilux

0
0

Toyota introdueix diverses novetats en el Toyota Hilux. Aquestes novetats afecten a l’equipament de sèrie que incorpora noves llandes d’aliatge i nous sistemes de seguretat.

Toyota Hilux

Totes les versions de l’Hilux passen a tenir Control d’Estabilitat (VSC). El VSC va associat a altres sistemes de seguretat que també s’ofereixen de sèrie com l’ABS, el Control de Tracció (TRC), el Repartiment Electrònic de la Frenada (EBD) i l’Assistent de Frenada (BA).

Una altra novetat és que les versions GX i VX, amb motor 2.5 D-4D de 144 CV, incorporen un nou diferencial posterior bloquejable  manualment per part del conductor, el que suposarà una millor resposta fora de l’asfalt. Les versions de major equipament, VX (171 CV) i VXL, no poden portar aquest diferencial.

El bloqueig del diferencial posterior s’activa mitjançant un interruptor que hi ha a la consola. Per poder-lo activar és necessari que la reductora estigui connectada. El sistema funciona per sota de 8 km/h i la seva activació implica la inhabilitació de l’ABS i el Control d’Estabilitat (VSC), així com els altres sistemes de seguretat com el Repartiment Electrònic de la Frenada (EBD), l’Assistent de Frenada (BA) i el Control de Tracció (TRC).

A més, des de fa un mesos, totes les versions del Hilux compten amb tapisseria de color negre. Les versions GX i VX porten entapissat de material tèxtil mentre que el VXL s’ofereix amb tapisseria de pell.

Malgrat les novetats d’equipament, els preus de la gamma Hilux es mantenen invariables, a partir de 25.000 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *