1. Home
  2. Cotxes
  3. Novetats en la gamma Land Cruiser
Novetats en la gamma Land Cruiser

Novetats en la gamma Land Cruiser

0
0

Toyota ha introduït diverses novetats en la gamma Land Cruiser amb l’objectiu que els clients puguin adquirir un vehicle més equipat al mateix preu.

Land Cruiser

Així, hi ha una nova versió derivada del nivell d’equipament VX. Es denomina VX Kirari i inclou tots els elements de sèrie de l’acabat VX i hi afegeix tapisseria de pell, sistema multimèdia Toyota Touch 2 & GO amb navegador i passos de porta il•luminats.

Pel mateix preu que anteriorment es comercialitzava el Land Cruiser 3.0 D-4D de 190 CV en acabat VX amb Pack Pell ara és possible disposar d’un Land Cruiser 3.0 D-4D (190 CV) VX Kirari amb navegador i uns passos de porta il•luminats amb el text ‘Land Cruiser Prado’, a més de l’entapissat de cuir per als seients.

El Land Cruiser VX Kirari té un sobrepreu de 2.500 € respecte al VX, promociones incloses. Així, és possible adquirir-lo des de 43.000 € en el cas de les versions amb carrosseria de tres portes, i a partir de 49.100 € en el de les variants amb carrosseria de cinc portes. A aquest últim és possible afegir-li el Pack LED, amb llums de LED i neteja-llums, per 2.000 €.

Partint del Land Cruiser 3.0 D-4D de 190 CV amb acabat GX, en versió de cinc portes i cinc places, ara hi ha un Land Cruiser 3.0 D-4D (190 CV) SX, amb tot l’equipament del GX més llandes d’aliatge de 17’’ i barres de sostre longitudinals. El preu del SX és de 1.700 € superior al del GX.

Una altra novetat és que l’acabat VXL passa a comercialitzar-se únicament amb transmissió automàtica, tant per a les versions de tres portes com per a les de cinc portes.

Pel que fa a motors, no hi ha canvis. Es pot escollir entre un 3.0 D-4D de 190 CV (dièsel) i un 4.0 VVT-i V6 de 282 CV (gasolina). Aquest últim és exclusiu de l’acabat LIMITED.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *