1. Home
  2. Actualitat
  3. NOYES CAMP Emulant Marc Márquez
NOYES CAMP Emulant Marc Márquez

NOYES CAMP Emulant Marc Márquez

0
0

Text: Sergi Mejías / Fotos: Noyes Camp

El dirt track té una màgia especial. No s’assembla a cap altra disciplina del motociclisme. I d’aquí rau la seva singularitat. Originari dels EUA, Marc Márquez ho va posar de moda com una de les seves formes d’entrenar i el Noyes Camp t’apropa al flat track per començar amb bon peu de la mà de professionals.

En el nostre cas tot va començar un dissabte al matí. Estàvem citats al Ranxo Canudas (Casserres, Barcelona). L’organització s’encarrega de tot, tu només has d’arribar amb ganes de passar-ho bé i portar el teu equip, si vols perquè si no te’n deixen un. I tranquil perquè tampoc cal haver tingut contacte previ amb la terra.

Després d’una mica d’escalfament i una explicació tècnica es comencen a fer les primeres sortides a pista al manillar d’unes divertides Kawasaki KL140. Es tracta d’un circuit de terra on es realitzen diferents exercicis, com conduir només amb la mà dreta. A la tarda unes sessions de classificació i unes carreres posen la cirereta.

El diumenge és el gran dia ja que després d’uns exercicis et calces la bota de ferro al peu esquerre i entres a l’oval per viure en primera persona la màgia del dirt track. “Pensa que la cama esquerra és com una tercera roda per recolzar-te”, et recorda Kenny Noyes. La sensació d’anar creuat en cada corba és única, i enganxa.

El cap de setmana arriba al final i acabes amb una satisfacció indescriptible després d’haver-t’ho passat com mai i haver conegut gent com Gerard Bailo i Ferran Sasntre, els professors, a Kristian Daniel Jr (una jove promesa de nou anys de Los Angeles) i a Joan Carles Puigtió, de 61 anys i al seu fill Jordi, que també es van apuntar a aquest molt recomanable Noyes Camp.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *