1. Home
  2. Cotxes
  3. NX, el SUV de mida mitjana de Lexus
NX, el SUV de mida mitjana de Lexus

NX, el SUV de mida mitjana de Lexus

0
0

L’NX és el primer Lexus que entra en el segment crossover premium de mida mitjana.

Lexus NX

L’NX ofereix tres sistemes de transmissió diferents, incloent un sistema de transmissió hibrida d’alta eficiència en el Lexus NX 300h, que es començarà a comercialitzar a Espanya a partir del mes d’octubre, el primer ús d’un motor 2.0 turbo de gasolina totalment nou de Lexus desenvolupat per al Lexus NX 200t, que es comercialitzarà a partir del mes de febrer de 2015, i un motor d’aspiració natural per al Lexus NX 200, exclusiu per al mercat rus, amb una elecció entre tracció davantera o a les quatre rodes.

Pel que fa al disseny exterior els faldons davanters i posteriors es fusionen amb la carrosseria en forma de diamant. Innovadors fars de LED i llums diürnes expressen amb fermesa l’atrevit disseny de Lexus. El perfil lateral està accentuat per una línia de sostre en pic que arriba fins a la part posterior del vehicle per proporcionar un ampli espai pels ocupants dels seients del darrera i crear una silueta hermètica. La versió F SPORT proporciona un disseny més agressiu i esportiu.

L’interior de Lexus NX produeix un sentit d’entusiasme dins l’ambient de la cabina. La idea principal és la de combinar la bellesa estructural d’un vehicle d’alt rendiment amb materials i textures que proporcionin un sentiment i una funcionalitat premium. L’NX compta amb una amplia varietat de tecnologies a bord i de seguretat com la primera utilitat de la nova interfície de control remot (RTI) de Lexus amb panell tàctil, Monitor Panoràmic amb pantalla multi-informació, un Head-Up Display de 6,4”, Monitor de l’Angle Mort i Sistema d’avís de tràfic posterior juntament amb moltes altres característiques.

Alguns models NX seleccionats porten amortidors de nou desenvolupament i un sistema de suspensió variable adaptable (AVS). Connectat amb la selecció de modalitat de conducció, és capaç de canviar el nivell de força dels amortidors permetent una conducció confortable i garantint tranquil·litat per mitja de la reducció del balanceig.

Els preus van des dels 38.300 euros del Lexus NX 300h ECO fins als 64.500 euros del Lexus NX 300h Luxury.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *