1. Home
  2. Actualitat
  3. O-Box, el vehicle per a la generació Z
O-Box, el vehicle per a la generació Z

O-Box, el vehicle per a la generació Z

0
0
L'U-Box, el vehicle de la generació Z
L’U-Box, el vehicle de la generació Z

La majoria de vehicles nord-americans de Toyota es dissenyen en el sud-est de Michigan. No obstant això, el prototip més recent té les seves arrels en l’argila vermella de Carolina del Sud. Dissenyat, creat i fabricat a mà per alumnes del Centre Internacional d’Investigació en Automoció de la Universitat Clemson és un prototip “innovador i flexible” denominat uBox, que pretén atraure la propera generació de compradors de vehicles: la Generació Z (nascuts des de principis dels 90 fins a finals de la primera dècada dels 2000).

Anomenat Deep Orange, el projecte submergeix els alumnes en els diferents aspectes del desenvolupament d’automòbils, des dels estudis de mercat i de disseny fins tot el referent a l’enginyeria i la fabricació.

El client tipus de l’O-Box: Un jove emprenedor

El client tipus del uBox és un jove emprenedor que busca un vehicle que li resulti útil per a activitats recreatives durant el cap de setmana però que també pugui oferir-li un espai d’oficina o altres usos professionals o personals durant la setmana.

Segons la marca, l’U-Box té un disseny exterior “audaç, juvenil i inconfusible, en línia amb l’anhel de destacar el que caracteritza la personalitat de la Generació Z, amb una presència poderosa que transmet moviment cap endavant, fins i tot estant aturat”.

L’interior és “versàtil” i es pot reordenar per a diferents activitats. Les reixetes de ventilació, els contorns de les pantalles del quadre de comandament i els acabats de les portes es poden personalitzar amb tecnologia d’impressió 3D.

El motor és compacte i totalment elèctric. Ofereix potència per a la conducció i energia sense emissions per alimentar aparells electrònics i tot tipus de dispositius, a través de diverses preses de 110 V situades a l’interior i l’exterior.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *