1. Home
  2. Actualitat
  3. Oberta la inscripció per al programa “Ford, Conduce tu Vida”
Oberta la inscripció per al programa “Ford, Conduce tu Vida”

Oberta la inscripció per al programa “Ford, Conduce tu Vida”

0
0

Tots els interessats en participar en el curs de seguretat vial “Ford, Conduce tu Vida” ja es poden inscriure al següent enllaç: www.conducetuvida.es. És gratuït i va dirigit a joves conductors d’entre 18 i 24 anys, amb permís de conducció vàlid a Espanya. Els cursos es realitzaran els dies 16, 17, 18 i 19 de novembre del 2013 a Madrid, a les instal·lacions del Circuit del Jarama, sota la supervisió de l’Escola de Conductors RACE.

Ford,ConducetuVida

Els accidents a la carretera són la primera causa de la mortalitat de joves d’entre 18 i 24 anys en el nostre país. Per això, dins de la política de Responsabilitat Social Corporativa i amb l’objectiu de complementar la formació dels joves, es posa en marxa aquest programa  format per un conjunt de classes presencials i una nova web (www.conducetuvida,es) on es podran trobar diferents materials relacionats amb la seguretat vial.

Les places per la formació pràctica presencial es completaran per ordre de sol·licitud i són limitades. Els inscrits en el programa participaran, a més, en el sorteig d’un curs de perfeccionament de la conducció impartit pel RACE.

El curs estarà organitzat al voltant de quatre mòduls per conscienciar i desenvolupar les habilitats dels conductors inexperts tenint en compte quines són les principals causes d’accidents. Estaran centrats en el reconeixement dels perills al volant, les habilitats de conducció, el control de la velocitat i la gestió de la distància i la manera d’evitar i minimitzar les distraccions al volant.

Amb “Ford, Conduce tu Vida”, l’empresa espera oferir formació presencial a 1.000 joves espanyols fins a finals del 2014.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *