1. Home
  2. Actualitat
  3. Oblida on ha aparcat el seu cotxe i ho troba 6 mesos després
Oblida on ha aparcat el seu cotxe i ho troba 6 mesos després

Oblida on ha aparcat el seu cotxe i ho troba 6 mesos després

0
0

Una d’aquestes històries habituals que segur has viscut en primera persona, tot i que esperem que no amb aquesta magnitud. Un conductor anglès va oblidar on havia aparcat el seu cotxe en un aparcament públic i no el va trobar fins a sis mesos després.

La història, segons publica Periodismo del Motor, va passar a Manchester, a l’Etihad Stadium. El conductor va aparcar el seu BMW a l’aparcament de diversos pisos de l’estadi que acollia un concert multitudinari. En sortir, no va recordar on havia deixat el seu vehicle i el va buscar durant dies però no hi va haver manera de trobar-lo. Va cridar als serveis d’emergència i diverses grues per saber si se l’havien endut per algun motiu, però al no trobar-ne cap evidència va denunciar el robatori del seu cotxe.

El cas va donar un gir inesperat quan la policia va trobar el cotxe al mateix lloc on havia estat aparcat. Cap lladre el va robar, va romandre allà sempre

Podeu imaginar la quantitat que va haver de pagar l’individu. Ni més ni menys que la factura de l’aparcament va pujar a 5.000 lliures, uns 5.759 euros. Poca broma.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *