1. Home
  2. Actualitat
  3. Obres de reforma a sis carrers de Llagostera
Obres de reforma a sis carrers de Llagostera

Obres de reforma a sis carrers de Llagostera

0
0
Foto: Ajuntament de LLagostera
Foto: Ajuntament de LLagostera

L’Ajuntament de Llagostera ha adjudicat les obres de reurbanització dels carrers Joan Margall, 11 de setembre, Sant Feliu, Lacustària, Marina, Baixa de la Costa.

Les obres, amb un pressupost total de 1.027814,3 €, estan subvencionades en un 75% per la Generalitat de Catalunya mitjançant el  Projecte d’Intervenció Integral del Centre Històric de Llagostera.

Adjudicacions a tres empreses diferents

Les obres s’han adjudicat a 3 empreses diferents. Mirfer S.A, s’ocuparà de la reforma dels carrers Joan Margall i 11 de setembre amb un termini d’execució de 5 mesos. Les obres s’han adjudicat per 338.950,68 € i està previst que comencin aquest mateix mes de setembre.

Les obres del carrer Sant Feliu s’han adjudicat a l’empresa Aglomerats Girona per un import de 247.863,62 €, amb un termini d’execució de 5 mesos. Està previst que les obres comencin a principis d’octubre

Finalment les obres dels carrers Lacustària, marina i Baixada de la Costa aniran a càrrec de l’emrpesa Argon Informtàtica S.A. Els treballs tenen un pressupost de 441.000 € amb un termini d’execució de 7 mesos i està previst que comencin també a principis d’octubre.

Reordenació de la calçada i les voreres

Els projectes preveuen la reordenació de la calçada, les voreres i els aparcaments així com la renovació de les xarxes de serveis i la substitució de la totalitat dels paviments.

‘Les actuacions representaran una gran millora, ja que es substituiran xarxes de servei obsoletes, i permetran disposar de voreres accessibles d’acord amb la normativa actual’, tal i com ha destacat l’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria. Les obres es portaran a terme de manera simultània per poder complir els terminis establerts pel Pla de Barris.

Aquest dimarts al vespre ha tingut una reunió informativa amb els veïns i comerços del Carrer Sant Feliu, Joan Maragall i 11 de setembre per tal d’explicar els detalls de l’actuació. Està previst que properament es faci reunió amb els veïns dels altres carrers afectats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *