1. Home
  2. Actualitat
  3. Obres d’urbanització de l’Avinguda Catalunya a Sant Antoni
Obres d’urbanització de l’Avinguda Catalunya a Sant Antoni

Obres d’urbanització de l’Avinguda Catalunya a Sant Antoni

0
0
Foto: Ajuntament de Calonge-Sant Antoni
Foto: Ajuntament de Calonge-Sant Antoni

Han començat les obres d’urbanització del tram situat al costat mar de l’Avinguda Catalunya de Sant Antoni entre els carrers Joan Capri i Joaquín Ruiz-Giménez.

Aquesta actuació engloba un àmbit de 700 m2, amb una inversió de 88.209€. Les obres, que està previst que estiguin enllestides abans de final d’any, permetran crear una vorera de 6 metres d’amplada en aquest punt i d’aquesta manera donar continuïtat a la vorera de la banda de mar de l’Avinguda Catalunya i permetrà facilitar el desplaçament de vianants, actualment impracticable.

Aquest és un dels últims trams que queden a la banda de mar de l’Avinguda Catalunya de Sant Antoni per urbanitzar. Durant l’execució de les obres es pavimentarà amb panots homogenis tot el tram, així com també s’instal·larà una filera d’arbrat, noves lluminàries, carril bici i mobiliari urbà.

Nova vorera i pavimentacions

A banda de la creació de la nova vorera, les obres també permetran pavimentar amb asfalt la zona situada entre la carretera actual, l’Avinguda Catalunya, i la nova vorera, i en aquesta part asfaltada s’hi dibuixarà un nou tram de carril bici que permetrà enllaçar des del carrer Joan Capri fins al pas de vianants de davant del carrer Joaquín Ruiz-Giménez. El projecte que ara s’està executant comporta també l’enderroc de les tanques actuals que confronten amb l’Avinguda Catalunya, i la construcció de les noves tanques amb l’alineació prevista al POUM, i seguint un estil constructiu homogeni.

Durant les obres també es faran diversos treballs de millora dels serveis soterrats, de manera que en el cas del sistema de drenatge d’aigua pluvial s’instal·la una nova canonada de 400 mm que connectarà amb la xarxa existent al carrer Joan Capri i també s’eliminaran els embornals que hi ha ara per instal·lar-ne 3 de nous a la cota definitiva. Pel que fa a la xarxa d’aigua residual, també es preveu la seva implantació per facilitar la connexió de les finques, que actualment o no disposen d’aquest servei o estan connectades a la xarxa al carrer Artur Mundet.

Les obres també permetran reordenar els accessos a les finques d’aquest tram, de manera que es preveu un accés de vehicles compartit a les diferents finques, per evitar crear diversos guals en un tram de carrer tant curt.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *