OFICIAL: Liberty Media compra MotoGP

Carmelo Ezpeleta continuarà sent el CEO de l’empresa i mantenen el 14% de les accions
Jack Miller, MotoGP Race, Portuguese MotoGP 24 March 2024 // Gold & Goose / Red Bull Content Pool // SI202403240547 // Usage for editorial use only //

Liberty Media, entitat propietària de la F1, ha emès un comunicat anunciant l’adquisició de les accions de Dorna Sports de Bridgepoint per 4.000 milions d’euros. Amb aquest moviment, MotoGP, WSBK i tots els campionats organitzats per Dorna s’uneixen a la F1 i actuaran sota el paraigua de l’empresa estatunidenca.

Per a tots els aficionats preocupats amb el futur de mundials com el de MotoGP, Liberty Media ha comprat les accions de Bridgepoint, que suposen una xifra al voltant del 86% de l’empresa. El 14% restant continuarà en possessió de la part catalana del negoci. Carmelo Ezpeleta serà el CEO com fins ara, així que no s’esperen grans canvis en la direcció del negoci.

Queden les incògnites de si, amb Liberty Media al capdavant, creixerà el pes d’un país com els Estats Units d’Amèrica en el mundial, tal com ha passat en la F1. També, s’està parlant que buscaran augmentar la presència de pilots de diferents nacionalitats en la graella, actualment amb una majoritària presència d’espanyols i italians.

Text: Roger Amores / Fotos: Red Bull Content Pool

Total
0
Shares
Anterior
El propietari de la F1 hauria arribat a un acord per comprar MotoGP per 4.000 milions d’euros

El propietari de la F1 hauria arribat a un acord per comprar MotoGP per 4.000 milions d’euros

Liberty Media podria anunciar aquest acord abans del Gran Premi d'Austin

Posterior
Catalunya rebrà la F1 als carrers de Barcelona

Catalunya rebrà la F1 als carrers de Barcelona

Faran un show urbà per demostrar a l'organització el potencial del GP català

També et pot interessar
Total
0
Share