1. Home
  2. Actualitat
  3. Oliva Motor desembarca a Girona i es queda els concessionaris BMW i Mini
Oliva Motor desembarca a Girona i es queda els concessionaris BMW i Mini

Oliva Motor desembarca a Girona i es queda els concessionaris BMW i Mini

0
0

Oliva Motor s’ha quedat la gestió dels concessionaris BMW i Mini a Girona fins ara a mans de Martín i Conesa. El grup reusenc multimarca porta més de 60 anys operant sobretot a les Comarques de Tarragona i des de principis d’any ha desembarcat a la demarcació Girona quedant-se els històrics concesionaris de BMW, BMW motorrad i Mini.

El director general de l’empresa reusenca, Carlos Fontana, ha explicat al Diari de Girona que «es tracta d’una incorporació molt important pel grup Oliva» i que hi abocaran «tots els esforços necessaris perquè prosperi».

Millorar el volum de vendes

El nou concessionari es marca l’objectiu de millorar el volum de vendes i per això no trenca lligams amb el passat i aposta pel futur. Per una banda agafarà l’experiència de Martin i Conesa situant com a cap del nou concessionari, Cristina Martín, vinguda del grup d’automoció gironí.

Per altra banda farà una aposta destacada pels vehicles elèctrics «Ara comercialitzem el BMW i la gamma de cotxes elèctrics de la marca», ha explicat Cristina Martin, gerent d´Oliva Motor Girona al rotatiu gironí. Entre aquests cotxes elèctrics hi ha l’i8 i l’i3 com també una àmplia gamma dels vehicles híbrids de la marca.

Tot plegat mantenint la comercialització dels vehicles nous de BMW i Mini i la zona de cotxes de segona mà i de quilòmetre zero.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *