OLOT MOTOR, concessionari oficial Nissan, guanya l’onzè premi Global Award, com a millor concessionari Nissan

Olot Motor, concessionari oficial de la marca Nissan a Olot (Girona), ha rebut l’onzè trofeu que acredita a aquesta concessió com a guanyadora de el premi Nissan Global Awards 2019 i que a causa de la pandèmia no es va poder lliurar abans.


Aquest premi és el més important que des de la central de Nissan al Japó, Nissan Motor Co s’atorga als millors concessionaris Nissan de tot el món. Tan sols 160 concessionaris, dels més de 4.000 que Nissan té entre els 5 continents han superat aquest any els difícils reptes que el Global Awards plantejava.

Per Olot Motor és el seu onzè Nissan Global Awards, el que l’acredita com el concessionari més llorejat de tot el món de la marca i de la història a Nissan.


Aconseguir aquest premi és molt difícil, ja que no només exigeix ​​superar el percentatge de la mitjana nacional de vendes en tots els canals, sinó que també exigeix ​​millors índexs de satisfacció dels clients en el procés de vendes així com en el servei de postvenda, entre d’altres requisits. Per això només ho aconsegueixen els millors de cada país del món. En l’acte virtual de lliurament de el premi, Bruno Mattucci ha declarat: “Assolir el cim és difícil, però encara ho és més mantenir-se en elles durant tant de temps com ho està fent Olot. Sens dubte, ser el concessionari més premiat de el món és un orgull per a la marca i els que hi treballem.”.
Tot i els bons resultats fins al moment, Bruno Mattucci, va posar el focus d’atenció en les oportunitats de creixement per a la marca en aquest any 2021: “Aquest any es preveu un creixement del mercat del 30% que hem d’aprofitar, a més l’antiguitat mitjana a la província és de 12 anys, cal renovar el parc, també el mercat espanyol està per sota de la mitjana europea pel que fa a matriculacions per cada 1.000 habitants al que cal afegir que 2021 serà l’any de l’electrificació i dels crossovers on Nissan és pionera. Tindrem nous productes com Qashqai i Ariya, a més de tenir a disposició del gran públic noves tecnologies com e-Power, e-Force o ProPILOT amb Navi-link per avançar cap a la conducció autònoma. Aquest còctel de circumstàncies, fa que la marca reafirmi el seu compromís amb Espanya i amb aquesta zona. Som optimistes per a aquest any 2021 i necessitem més que mai que el Govern aposti per un sector que crea valor afegit amb nous plans de renovació que funcionin o mesures fiscals com la reducció de l’IVA per als vehicles electrificats.”.


Per la seva banda, Jordi Teixidor, Gerent d’Olot Motor, ha declarat durant la cerimònia del lliurament de el premi “És increïble haver guanyat de nou el Nissan Global Award i més encara repetir com el concessionari Nissan més premiat arreu del món. Tots els que formem Olot motor ens hem de sentir orgullosos. Els nivells de qualitat són grans, però també ho són les exigències dels nostres clients. Per això, rebre aquest premi ens col·loca en el camí adequat.”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Hyundai Kona Híbrid Elèctric: Més definit i atlètic

Hyundai Kona Híbrid Elèctric: Més definit i atlètic

Gràcies al seu innovador motor híbrid, el nou Hyundai Kona Híbrid Elèctric

Posterior
Tall de circulació a la rotonda de la Creu de Palau de la ciutat de Girona

Tall de circulació a la rotonda de la Creu de Palau de la ciutat de Girona

El dissabte 13 de febrer, de 8 a 20 h, s’executaran les obres de pavimentació de

També et pot interessar
Total
0
Share