1. Home
  2. Actualitat
  3. OLOT MOTOR guanya el premi Global Awards 2017
OLOT MOTOR guanya el premi Global Awards 2017

OLOT MOTOR guanya el premi Global Awards 2017

0
0

OLOT MOTOR guanya el premi Global Awards 2017 com a millor concessionari Nissan de tot l’Estat Espanyol

Amb la presència del Conseller-Director General de Nissan Iberia, Marco Toro, i amb tota la plantilla amb Jordi Teixidó al capdavant, el concessionari Nissan Olot Motor ha rebut el vuitè guardó d’aquestes característiques: Global Awards 2017.

Nissan Olot Motor 2

Amb aquest premi, reservat a 166 concessionaris d’entre els 4.000 que té la marca arreu del món, destaca perquè premia l’excel·lència en tots els àmbits de la gestió de la marca i reconeix la feina feta durant més de 30 anys. I és que, l’any passat Olot Motor va aconseguir una quota del 13%, la més alta dels últims quatre anys, amb el Nissan Qashqai al capdavant com a vehicle més venut a la seva zona i Nissan, la marca més venuda a Olot.

 

Aconseguir aquest premi és molt difícil, ja que no només exigeix superar el percentatge de la mitjana nacional de vendes en tots els canals, sinó que també exigeix els millors índexs de satisfacció del clients en el procés de venda i postvenda.

El Conseller-Director General de Nissan Iberia, Marco Toro, ha destacat que “avui és un dia molt important ja que els vuit premis que ha obtingut distingeix a Olot Motor com l’elit mundial dels concessionaris de la marca Nissan”. I més en un moment en el qual “el mercat és tant competitiu i exigeix a les empreses a seguir apostant per la qualitat, l’eficiència, la innovació i la formació”… acabant amb un “i vosaltres ho esteu fent”, en al·lusió a tota la plantilla d’Olot Motor.

Nissan Olot Motor 3

Per la seva part, el Gerent d’Olot Motor, Jordi Teixidor, ha declarat durant la cerimònia d’entrega del premi que “per nosaltres és una gran satisfacció rebre de nou, i per vuitena vegada, aquest premi tant important, doncs és un reconeixement a tots els que formem part del grup de Olot Motor i a la nostra feina, suposant una confiança immensa i un estímul per seguir treballant en millorar dia a dia i fent que la marca Nissan es mantingui al capdavant a la nostra zona.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *