1. Home
  2. Actualitat
  3. Olot Motor repeteix com a millor concessionari Nissan
Olot Motor repeteix com a millor concessionari Nissan

Olot Motor repeteix com a millor concessionari Nissan

0
0

OLOT MOTOR, concessionari oficial Nissan a Olot (Girona), guanya el desè premi Global Awards 2018, com a millor concessionari Nissan a Espanya.
Aquest premi és el més important que des de la central de Nissan al Japó, Nissan Motor Co s’atorga als millors concessionaris Nissan de tot el món. Tan sols 161 concessionaris, dels més de 4.000 que Nissan té entre els 5 continents han superat aquest any els difícils reptes que el Global Awards 2019 plantejava. Per Olot Motor és el seu desè Nissan Global Awards, el que l’acredita com el concessionari amb més premis de tot el món de la marca i de la història en la Nissan.

Aconseguir aquest premi és molt difícil, ja que no només exigeix ​​superar el percentatge de la mitjana nacional de vendes en tots els canals, sinó que també exigeix ​​millors índexs de satisfacció dels clients en el procés de vendes així com en el servei de postvenda , entre d’altres requisits. Per això només ho aconsegueixen els millors de cada país del món.
En l’acte de lliurament del premi, Marc Toro ha declarat: “Assolir el cim és difícil, però encara ho és més mantenir-se en elles durant tant de temps com ho està fent Olot. Sens dubte, ser el concessionari més premiat del món és un orgull per a la marca i els que hi treballem. “.
Tot i els bons resultats fins al moment, Marc Toro, va posar el focus d’atenció en l’envelliment del parc: “A Girona, l’antiguitat mitjana del parc és superior a 12 anys i això és molt de temps, ja que els nous vehicles estan a “anys llum” dels antics en aspectes mediambientals i de seguretat. Segueix sent important que des de les institucions i el sector se segueixin donant suport mesures per emprendre una decidida renovació del parc amb un enfocament basat en l’electrificació. “.

Per la seva banda, Jordi Teixidor, Gerent d’Olot Motor, ha declarat durant la cerimònia del lliurament del premi “És increïble haver guanyat de nou el Nissan Global Award i més encara repetir com el concessionari Nissan més premiat a tot el món. Tots els que formem Olot motor ens hem de sentir orgullosos. Els nivells de qualitat són grans, però també ho són les exigències dels nostres clients. Per això, rebre aquest premi ens col·loca en el camí adequat. “.

Sobre Nissan a Espanya
Nissan compta amb cinc centres de producció a Espanya: a Barcelona, ​​Àvila i Cantàbria, on fabrica la furgoneta 100% elèctrica e-NV200, líder de vendes a Europa, i el pick-up Navara. Així mateix, fabrica components per a les plantes de l’Aliança Renault-Nissan-Mitsubishi, té un centre de R + D per a tot Europa, un hub de distribució i un centre de recanvis. Barcelona acull la seu comercial per a Espanya i Portugal, països en els quals Nissan lidera la mobilitat elèctrica i el segment crossover, i compta amb una xarxa de més de 200 punts de venda i postvenda que donen cobertura a tota la Península Ibèrica. A Espanya, Nissan dóna feina a més de 4.500 persones.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *