1. Home
  2. Actualitat
  3. Opel celebra 50 anys amb un viatge per la mítica Ruta 66
Opel celebra 50 anys amb un viatge per la mítica Ruta 66

Opel celebra 50 anys amb un viatge per la mítica Ruta 66

0
0
Opel GT
Opel GT

Uns 24 de fanàtics de l’Opel GT es van reunir per a un viatge en  grup pel sud-oest dels EUA, per celebrar el 50 aniversari de l’icònic esportiu. El viatge, de vuit dies, es va iniciar a Las Vegas i va recórrer l’emblemàtica Ruta 66 fins Four Corners Monument.

Estats Units és el bressol de l’Opel GT i té més del 70% dels 103.463 cotxes matriculats d’aquesta gamma.

La ruta dels fanàtics del GT va portar als viatgers a parcs nacionals com Mesa Verde i Zion amb un recorregut de més de 2.000 quilòmetres.

Una rèplica alemanya al setembre

El viatge tindrà una rèplica a Alemanya el proper 18 de setembre començant des Rüsselsheim. Durant la ruta es visitaran llocs estretament lligats a Opel, com el Centre de Proves de la marca a Dudenhofen, el circuit de curses de Hockenheim, la planta de la marca a Kaiserslautern i les carreteres serpentejants de les Muntanyes de Taunus, on es van filmar els anuncis originals del model.

Les celebracions del mig segle de vida del model van començar al maig amb la Bodensee-Klassik al llac de Constança. A finals de juny, al voltant de 50 conductors i els seus GT van tenir un paper protagonista en el saló de l’automòbil vintage Klassikertreffen celebrat al ‘Opelvillen’ de Rüsselsheim, on es va exhibir el coupé esportiu en una zona exclusiva al costat de les viles Opel.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *