1. Home
  2. Actualitat
  3. Opel Corsa: Juvenil i generós
Opel Corsa: Juvenil i generós

Opel Corsa: Juvenil i generós

0
0

La cinquena generació del Opel Corsa millora en tots els aspectes per continuar sent una autèntica referència. Millors sensacions de conducció i nous estàndards de qualitat fan d’aquest model el millor de la història.

Opel Corsa

Firma: Albert Alsina | Fotos: Opel

Lloat arreu del món com a petit guerrer alemany, el Corsa sempre ha sigut un pràctic, resolutiu i enginyós compacte per a tota mena de públic. Un model molt popular que torna a millorar en tots els aspectes i eleva el llistó de les prestacions del xassís, motor i transmissions, a més d’incrementar la qualitat interior amb IntelliLink i un bon repertori de sistemes d’ajudes a la conducció. Si voleu veure què té de nou, tot seguit us ho mostrem.

Opel CorsaDisseny més descarat. Després de 32 anys i quasi 12 milions d’unitats venudes a Europa, l’Opel Corsa continua mostrant-se com una alenada d’aire fresc en el seu segment.  El disseny exterior és més sofisticat i amb un plus de caràcter, una part davantera més esmolada, llums de dia de LED i graella trapezoïdal esportiva. Pel que fa a la zona posterior, té més presència i l’efecte visual és de més amplada.

 

Comoditat garantida. Gràcies a la utilització de nous materials, línies més allargades i uns nivells de soroll significativament més baixos pel que fa als motors, circular amb el nou Corsa és molt més agradable, tant a la vista com pel que fa al tacte. Us hi sentireu com a casa.

Opel CorsaUna nova era tecnològica. En aquesta nova era tecnològica que ens toca viure, el cotxe ha d’estar totalment al dia. I aquest nou Corsa ho està gràcies al centre de control amb pantalla tàctil i en color, de 7 polzades, denominat IntelliLink, que queda situat a prop de la palanca del canvi. Aquest sistema d’infoentreteniment és compatible amb dispositius Apple i Android i pot disposar d’algunes aplicacions i, fins i tot, d’una pràctica FlexDock per desar i carregar els smartphones.

A l’última.  L’evolució més destacada sota el capó té en la lletra E majúscula la seva màxima expressió. Aquest nou Opel compta amb els motors de tres cilindres 1.0 Ecotec Turbo amb injecció directa de nou desenvolupament. Les seves mides són supercompactes, amb eix d’equilibrat, baix nivell acústic i de vibracions, i sacsejades minimitzades. Estan fabricats en alumini, rendeixen 90 o 115 CV amb notables xifres de parell i reduïdes emissions, i compten amb la tecnologia Start/Stop. També estan disponibles el conegut però revisat 1.3 CDTI de 75 i 95 CV i tres versions de gasolina, dues atmosfèriques de 1.2 i 1.4 litres i un 1.4 Turbo de 100 CV. Tots ells disposen de transmissions més eficients i més suaus.

Opel CorsaPrecisió absoluta. Tot i que de dimensions molt compactes, el nou Corsa ofereix una experiència de conducció pròxima a models de nivells superiors quant a confort i precisió. Gràcies al nou xassís, l’estabilitat en línia recta i en revolts ha millorat en haver-se reduït en 5 mil·límetres el punt de gravetat. El subxassís és més rígid i la geometria de suspensió també ha estat regulada. Amb aquest nou Corsa, la resposta de la direcció en les superfícies irregulars ha millorat notablement, i el subviratge ha anat a menys.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *