Opel Corsa: Més ambiciós que mai

Opel Corsa

 

Avui us presentem el nou Opel Corsa, l’emblemàtic utilitari alemany que arriba ja a la seva sisena generació, ara dins del grup PSA, per donar-li un impuls i crear un model més ambiciós que mai afinant el seu atractiu, dinamisme i eficiència en la propulsió.

Opel Corsa

 

Fabricat a la planta de Figueruelas, a Saragossa, l’Opel Corsa és un model totalment nou. Fruit d’aquesta fusió s’ha generat un compacte del segment B que irradia un fort dinamisme a l’exterior amb un disseny trencador, amb un 0,29 de coeficient aerodinàmic, i un interior més fresc, de línies més netes i fluides i un bon espai per als ocupants.

 

Un dels grans valors d’aquesta gamma actual del Corsa és que arribarà una versió purament elèctrica, la primera de la història, la qual tindrà una potència equivalent a 136 CV i una autonomia de fins a 330 quilòmetres. Encara no se sap l’arribada al mercat, però la fabricació ja s’ha iniciat.

Opel Corsa

Aquesta sisena generació de l’Opel Corsa és el més lleuger de la seva història i també disposa d’una àmplia gamma de propulsors de combustió, tant de gasolina com dièsel, que milloren consums i registres d’emissions, millorant la fricció interna, components i electrònica. Les potències estan compreses entre els 75 i 130 CV, amb gasolina, amb caixa de canvis manual i automàtica de 8 velocitats i una específica dièsel de 1.5 litres i 100 CV de potència.

 

En conducció demostra una certa tendència a la fermesa i facilitat de moviments, controlant bé els moviments laterals de la carrosseria, però sense restar comoditat a l’hora de viatjar. A més, el tacte de la frenada és força progressiu i el tacte de la direcció és precís i agradable a les mans del conductor.

Per a més informació: Angel Blanch Opel

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Toyota aprofita el ‘big data’ per controlar l’acceleració dels seus cotxes
Infogràfic de com funciona el big data per controlar els errors d'acceleració

Toyota aprofita el ‘big data’ per controlar l’acceleració dels seus cotxes

La tecnologia fa servir el ‘big data’ dels ‘smartcar’

Posterior
How to Build a Rock-Solid Self-Discipline

How to Build a Rock-Solid Self-Discipline

5 things you must do immediately after you exercise

També et pot interessar
Total
0
Share