1. Home
  2. Actualitat
  3. Opel dóna dades del nou Astra i en mostra l’aspecte
Opel dóna dades del nou Astra i en mostra l’aspecte

Opel dóna dades del nou Astra i en mostra l’aspecte

0
0

La nova generació de l’Astra està basada en una nova i lleugera arquitectura, només serà propulsat per motors de l’última generació i oferirà elements que abans només es coneixien en segments més alts. El disseny lleuger fa al Astra més atlètic que mai. En definitiva, el nou Astra combina eficiència amb elegància i definirà de nou el segment compacte amb les seves innovacions. L’Opel Astra es presentarà mundialment al Saló Internacional de l’Automòbil de Frankfurt, del 17 al 27 de setembre.

Nuevo Opel Astra 2015_12Depenent del nivell d’acabat i la versió, la diferència de pes respecte al seu antecessor pot arribar fins als 200 quilos  i, com a mínim, serà de 120 quilos. L’arquitectura completa del nou vehicle juga un paper fonamental en la reducció de pes. Cada component s’ha comprovat per alleugerir el seu disseny i s’han utilitzat materials lleugers. El pes total de la carrosseria s’ha reduït en un 20%, dels 357 quilos als 280 Kg. Altres mesures addicionals en el xassís han donat com a resultat una reducció d’altres 50 quilos; això s’ha aconseguit utilitzant lleugers acers d’alta i ultra alta resistència, subxassís molt compactes i reduccions de pes en l’eix davanter i al darrere.

El 1.6 CDTI amb una gamma de potències disponibles que aniran al mercat espanyol des dels 110 CV cobrirà l’oferta dièsel, mentre que el motor 1.0 ECOTEC Turbo d’injecció directa amb 105 CV serà el punt de partida dels motors de gasolina. El més destacat en la gamma de motoritzacions de l’Astra és el nou 1.4 ECOTEC Turbo amb injecció directa, un motor de quatre cilindres que pertany a la mateixa família que el més petit. Realitzat completament en alumini s’oferirà originalment amb 145 CV. Impressiona per la seva dinàmica capacitat de resposta i altes prestacions, al mateix temps que s’ha contingut el consum de combustible. El motor lliura un parell màxim de fins a 235 Nm molt aviat. El màxim està disponible entre les 2.000 i les 4.000 rpm – una zona sorprenentment àmplia. Les condicions són perfectes per combinar la diversió de conduir amb l’eficiència en el consum. Gràcies a la seva construcció, el nou 1.4 ECOTEC turbo d’injecció directa també estalvia pes. Només el bloc motor d’alumini pesa 10 quilos menys que el d’acer forjat de l’actual 1.4 litres turbo.

Nuevo Opel Astra 2015_7Una mica més petit però més ampli. Amb una longitud de 4,37 metres, el nou Opel Astra és gairebé cinc centímetres més curt que el seu antecessor, i també és 2,6 centímetres més baix. Les dimensions, per descomptat, tenen influència en l’aerodinàmica i en l’eficiència del nou Astra, que presenta un coeficient aerodinàmic per sota dels 0,30. Més petit per fora, però més gran per dins. La distància entre eixos podia reduir-se en dos centímetres, però l’espai interior havia de ser incrementat. En combinació amb els seients de nou disseny, els passatgers del seient posterior poden gaudir de 35 mm d’espai per a les cames.

La nova generació de l’Astra serà el primer Opel nou que estigui disponible amb el servei d’assistència i connectivitat personal Opel OnStar des del seu llançament. El sistema Opel OnStar ofereix als clients una àmplia gamma de serveis per al seu confort i seguretat. A part d’això, la nova generació del sistema multimèdia IntelliLink es presentarà en el nou Astra: atès que és compatible amb Android Auto i amb Apple car Play, facilitarà portar el món dels smartphones a l’interior del cotxe, una primícia en el segment compacte.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *