1. Home
  2. Actualitat
  3. Opel i Cepsa signen un acord per potenciar l’ús d’autogàs
Opel i Cepsa signen un acord per potenciar l’ús d’autogàs

Opel i Cepsa signen un acord per potenciar l’ús d’autogàs

0
0

Cepsa ha firmat un acord amb l’empresa  automobilística Opel per promoure i impulsar l’ús d’autogàs com a combustible d’automoció, i la tecnologia bifuel. Amb aquest acord, dues marques líders amb una alta implicació en el desenvolupament d’aquesta tecnologia s’uneixen en el desenvolupament d’aquest combustible alternatiu.

Acord Cepsa i Opel

Cepsa i Opel també s’uneixen en programes com el PIVE 6 que incentiva la compra de vehicles nous amb unes emissions reduïdes i entre les quals es troben tots els models que es comercialitzen a autogàs a Espanya.

L’autogàs és un carburant alternatiu que representa un estalvi del 40% i emet un 90% menys de partícules i NOx (monòxid i diòxid de nitrogen) que el gasoil.

Opel que fabrica a la seva factoria de Figueruelas els seus models Meriva i Corsa amb motors de GLP per a automoció, i disposa de versions d’aquesta modalitat en pràcticament tota la seva gamma, potenciarà la comercialització de tots els seus models amb aquest carburant alternatiu. L’oferta de productes que Opel ofereix amb funcionament a base de GLP es centra, principalment, en els models, Corsa de 3 i 5 portes, Meriva, Astra 5 portes i Sports Tourer Zafira Tourer, Mokka i Insignia Sedán i Sports Tourer.

L’any passat Cepsa va llançar una inversió de 10 milions d’euros per instal·lar sortidors de gas liquat del petroli en 100 estacions de servei de les principals ciutats espanyoles i les carreteres que les connecten.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *