1. Home
  2. Actualitat
  3. Opel incorpora un nou motor 1.6 litres turbo injecció a l’Insígnia
Opel incorpora un nou motor 1.6 litres turbo injecció a l’Insígnia

Opel incorpora un nou motor 1.6 litres turbo injecció a l’Insígnia

0
0
Insignia
Insignia

Opel ja ha rebut més de 155.000 comandes de l’Insígnia i la marca ara incorpora l’última versió del seu motor 1.6 litres turbo d’injecció directa a la gamma de motors d’aquest model. Aquest motor estarà disponible inicialment en combinació amb una transmissió automàtica de sis velocitats. A partir d’ara, el 1.6 Direct Injection Turbo es pot demanar a les versions Insígnia Grand Sport, Insígnia Sports Tourer i Insígnia Country Tourer. Els models amb caixa de canvis automàtica ofereixen de sèrie la comoditat i adaptabilitat addicionals del xassís electromecànic FlexRide.

El motor de quatre cilindres ofereix una potència màxima de 200 CV / 147 kW a 5.500 rpm i desenvolupa 280 Nm de par màxim entre les 1.650 i les 4.500 rpm. Amb transmissió automàtica de sis velocitats i tracció davantera, el nou motor 1.6 Direct Injection Turbo pot propulsar l’Insígnia fins a una velocitat màxima de 235 km / h i permetre una acceleració de zero a 100 km / h en 7,7 segons.

Equipa un Filtre de Partícules

Per reduir al màxim les emissions de partícules, el motor 1.6 litres de gasolina d’injecció directa equipa un Filtre de Partícules de Gasolina (GPF) de cicle tancat per a una regeneració òptima dels gasos d’escapament. L’Insígnia 1.6 Direct Injection Turbo compleix així amb l’estricta normativa d’emissions Euro 6d-TEMP, que inclou les emissions en condicions reals de conducció (RDE) mesures en vies públiques i que serà d’obligat compliment per a tots els vehicles nous matriculats a partir de setembre de 2019.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *