Opel: Pioner en la revolució de la mobilitat elèctrica i vegana

Descobreix el futur de la mobilitat amb Opel, el fabricant alemany que combina el rendiment elèctric amb la sostenibilitat i l’estil de vida vegà. Amb 15 models electrificats ja disponibles i la promesa d’una variant elèctrica per a cada línia el proper any, Opel està liderant la transició cap a un futur totalment elèctric.

Opel està transformant la mobilitat individual amb una visió clara: vehicles emocionals, elèctrics, eficients i sostenibles. Amb 15 models electrificats ja al mercat, l’empresa anuncia plans per oferir almenys una variant electrificada de cada línia de vehicles l’any vinent. A partir del 2025, tots els nous models llançats seran exclusivament vehicles elèctrics de bateria.

La aposta decidida per l’electromobilitat no és l’única pedra angular de la visió de sostenibilitat d’Opel; l’empresa també està ampliant la seva oferta vegana. A més de proporcionar opcions de vehicles elèctrics, Opel està compromès amb la creació de interiors vegans per a tota la seva gamma de productes.

Els interiors dels vehicles Opel, com el nou Opel Corsa Electric i l’Opel Astra Sports Tourer Electric, estan fabricats exclusivament amb materials vegans. Aquesta elecció no només exclou els productes d’origen animal, sinó que també compleix amb les mateixes normes estrictes d’aspecte i qualitat que els models convencionals.

Opel ofereix una gamma àmplia de vehicles “vegans”, des del popular Opel Astra fins als pràctics Opel Combo i Vivaro. Aquests models no només són respectuosos amb els animals, sinó que també compleixen amb les expectatives de rendiment i estil dels conductors més exigents.

Amb una mirada cap al futur, Opel està compromès a seguir ampliant la seva oferta vegana. A mesura que el mercat global de productes vegans continua creixent, Opel liderarà el camí en la creació de solucions de mobilitat sostenible. Amb nous models introduïts en la seva gamma, Opel farà que la mobilitat vegana sigui accessible i emocionant per a tothom.

Total
0
Shares
Anterior
El Ral·li Dakar i l’error de la F1 que no volen cometre

El Ral·li Dakar i l’error de la F1 que no volen cometre

L'organització treballa per evitar un dominador com Max Verstappen

Posterior
Marc Márquez ja vola amb la Ducati del Gresini Racing Team

Marc Márquez ja vola amb la Ducati del Gresini Racing Team

El cerverí ja roda amb el Gresini Racing Team en el test de València

També et pot interessar
Total
0
Share