1. Home
  2. Actualitat
  3. Opel presenta el concepte dels Seus models esportius del futur
Opel presenta el concepte dels Seus models esportius del futur

Opel presenta el concepte dels Seus models esportius del futur

0
0

Opel presentarà a Ginebra el seu nou Opel GT que rememora el vehicle del mateix nom presentat per la marca alemanya en el Saló de Frankfurt de 1965.

https://youtu.be/vT9j5aEZXqI

La companyia creu que aquest esportiu marcarà tendència per les seves formes, simplificació i passió. Es defineix com un pura sang amb motor central davanter i tracció posterior.

“Amb el concepte GT estem avançant un pas més cap a un plaer i emoció de conduir encara més gran. El concepte GT demostra el que és Opel avui dia. Estem confiats, som ambiciosos, innovadors i volem conquerir nous clients amb cada nou cotxe “ha dit el president i conseller delegat del Grup Opel, Karl-Thomas Neumann.

En paraules del vicepresident de Disseny per a Europa, Mark Adams, “hem creat el concepte GT per capturar l’esperit atrevit i emocional de la marca Opel. És espectacular, escultural i ple d’innovacions “.

Portes amb les finestretes laterals integrades

Una de les innovacions són les grans portes amb les finestretes laterals integrades que mostra una transició sense fissures entre el vidre i les zones pintades.

L’esportiu compacte està especialment optimitzat per al seu ús en zones urbanes. Dues càmeres muntades seguint els passos de les rodes asseguren una bona visió en circular per ciutat. Transmeten les seves imatges a dos monitors col·locats a dreta i esquerra de l’habitacle amb la qual cosa s’eliminen els punts morts. El parabrisa es continua amb un sostre panoràmic de vidre, permetent als ocupants gaudir d’una experiència de conducció similar a la que tindrien amb un sostre Targa desmuntable.

Motor central davanter, turbocompressor i tracció posterior

Igual que en l’Opel GT original el motor està col·locat en posició central davantera. D’aquesta manera, el centre de gravetat del vehicle se situa molt baix i centrat.

El concepte Opel GT té un motor de tres cilindres, amb 1.0 litres de cubicatge i turbocompressor, basat en el modern motor completament d’alumini que s’utilitza en l’ADAM, el Corsa i l’Astra.

Aquest motor de gasolina i alta tecnologia desenvolupa 145 CV / 107 kW amb un par màxim de 205 Nm en la seva faceta esportiva. El motor turbo envia la seva potència a les rodes posteriors a través d’una caixa del canvi seqüencial de sis velocitats que es fa funcionar amb les lleves del volant. Les prestacions d’aquest biplaça, amb un pes total per sota dels 1.000 quilos, són una acceleració de 0 a 100 km / h en menys de 8 segons i arriba a una velocitat màxima de 215 km / h.

Un altre element destacat del concepte són els fars davanters amb els indicadors de direcció integrats.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *