1. Home
  2. Actualitat
  3. Opel presenta la segona generació dels motors CDTI Ecotec
Opel presenta la segona generació dels motors CDTI Ecotec

Opel presenta la segona generació dels motors CDTI Ecotec

0
0

Opel continua la renovació de la seva oferta de motoritzacions amb el nou 1.6 CDTI de quatre cilindres, el primer de la nova generació de motors turbodièsel CDTI Ecotec. Disponible inicialment en dues versions de potència, amb 110 i 136 CV, reemplaçarà a l’1.7 CDTI i a les versions menys potents de l’actual 2.0 CDTI millorant les prestacions, el consum i la suavitat de funcionament.

Nous motors Opel

El nou 1.6 de quatre cilindres és el motor dièsel més net, eficient  i de millor rendiment que mai ha produït Opel. No només el seu consum de combustible fa destacar el nou motor 1.6 CDTI, també ho fa el seu baix nivell de soroll i vibracions. Entre les mesures que contribueixen a un funcionament sense sorolls destaquen el col·lector d’admissió i la tapa de l’arbre de lleves realitzades en material plàstic amb encapsulat en material d’aïllament acústic, i l’engranatge per al sistema de distribució per cadena.

El nou motor 1.6 CDTI d’Opel està dissenyat per extreure la màxima energia de la menor quantitat possible de combustible. El resultat és una relació entre potència i baix consum que és un referent de rendiment per als motors turbodièsel d’1.6 litres. Entre els seus punts clau hi ha la unitat de control d’última generació, el sistema d’injecció de combustible per common-rail (conducte comú) a alta pressió, un control de combustió de cicle tancat i una potent càrrega d’admissió per l’acció d’un turbocompressor de geometria variable (VGT).

La gamma Astra, el Zafira Tourer i el Meriva són els primers models en beneficiar-se de la introducció d’aquests nous motors.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *