1. Home
  2. Actualitat
  3. Opel presenta un nou Mokka més robust, esportiu i connectat
Opel presenta un nou Mokka més robust, esportiu i connectat

Opel presenta un nou Mokka més robust, esportiu i connectat

0
0

Opel presentarà el nou  Mokka X  al Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra amb l’objectiu que arribi al mercat a la propera tardor. El nou model vol ser un dels SUV més ben connectats i aventurers del món i ampliarà la seva oferta de ‘dièsel silenciós’ a gasolina amb motor 1.4 turbo injecció associats a una caixa de canvis automàtica i tracció a les 4 rodes.

El nou Mokka (Foto: Opel)
El nou Mokka (Foto: Opel)

El nou model del Mokka,  vehicle que va ser llançat el 2012, incorpora per primer cop la X en el seu nom. Una lletra amb la qual Opel vol diferenciar els seus models més aventurers i robustos de les gammes més tradicionals.

Actitud robusta i esportiva

El nou exterior del Mokka X mostra una actitud robusta. El nou disseny de la seva frontal s’alinea amb el nou disseny d’Opel, incloent la graella frontal amb forma d’ala, la mateixa que les llums diürnes LED dels fars davanters. També, mostra més superfícies esculpides amb precisió i elegància, amb menys elements plàstics.

El lateral de la carrosseria manté els seus trets esculpits elegantment i una vora esportiva que realça les formes musculoses i atlètiques a la part baixa de la carrosseria.

Interior redefinit

A l’interior, l’ambient del Mokka X ha estat completament redefinit. Es presenta un quadre de comandament completament nou inspirat en l’Astra. El nou panell d’instruments s’organitza més horitzontalment. El seu aspecte és més simple i pur, al mateix temps que més precís en la seva execució. La consola central, redissenyada completament voltant de la pantalla tàctil de 7 o 8 polzades de la nova generació de sistemes multimèdia, té un disseny més net amb menys botons.

Nova versió automàtica de sis velocitats amb tracció integral adaptativa

Després de la introducció de la nova generació de motors dièsel silenciosos d’1.6 litres amb 136 CV / 100 kW, la gamma de mecàniques del SUV d’Opel s’ampliarà pel costat dels gasolina. El motor 1.4 litres Turbo de Injecció Directa de 150 CV / 110 kW, que recentment ha fet el seu debut a la nova gamma Astra cinc portes, estarà disponible en combinació amb una caixa del canvi automàtica de sis velocitats amb tecnologia Start / Stop i la transmissió adaptativa (AWD) a les quatre rodes (6,6 l / 100 km i 154 gr / km; xifres preliminars d’emissions de CO2 i consum de combustible).

La tecnologia de tracció total amb un embragatge electromagnètic de discos múltiples és intel·ligent i eficient. Quan el ferm de la carretera està sec, les rodes davanteres són les que propulsen el vehicle (excepte quan arrenca el cotxe, que ho fa en mode AWD), assegurant que el consum de combustible es manté en xifres reduïdes.

Els nous fars adaptatius intel·ligents LED i la nova generació de la càmera frontal Opel Eye augmenten la seguretat

Un vehicle millor connectat

Igual que el nou Astra, el Mokka X estarà disponible des del seu llançament amb els serveis de mobilitat i assistència personal Opel OnStar.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *