1. Home
  2. Actualitat
  3. Opel recupera el nom Zafira per a un monovolum de grans dimensions
Opel recupera el nom Zafira per a un monovolum de grans dimensions

Opel recupera el nom Zafira per a un monovolum de grans dimensions

0
0
El nou Zafira
El nou Zafira

Opel recupera el nom Zafira per batejar el que serà el seu monovolum per a gran ús de fins a tres mides i fins a nou configuracions.

Entre el monovolum compacte Zafira i el nou model ha una diferència de mida important. Els nous són monovolums de grans dimensions gairebé tan grans com el Vivaro Combi que substituirà.

Segons la marca els Zafira són monovolums atractius i polivalents amb excel·lent presència i un tacte de conducció d’autèntic turisme, dinàmic, fàcil i divertit al volant.

Tres longituds i diversos motors

El model té tres longituds diferents de 4,60, 4,95 i 5,30 metres. Les tres poden muntar fins a 9 seients. Hi ha configuracions per cinc, sis, set o vuit seients. Quatre nivells d’equipament: Business, Selective, Innovation i Business Innovation.

Inicialment la mecànica serà només Dièsel: 1,5 de 120 CV, 2,0 litres amb 150 i 177 CV. Té canvi manual de 6 velocitats per al 120 i 150 CV. I Automàtic de 8 velocitats en el 177 CV. A principis de 2021 arribarà el Zafira elèctric.

Un gran maleter

El maleter té 640 litres amb les tres files de seients desplegats als 1.500 litres amb els seients de la tercera fila al Zafira Life fins al sostre, perquè sense els seients del darrere arriba fins als 3.600 litres mentre que un Zafira Life ” large “té una capacitat d’equipatge de fins a 4.900 litres, com una furgoneta.

Pel que fa a Tencología té càmera i radar vigilen davanters amb detecció de vianants, head-up display, avís de col·lisió frontal i càmera posterior. També programador de velocitat actiu, frenada d’emergència, manteniment del carril i llums llargues automàtiques. Afegeix alerta de cansament del conductor, sensor d’ajuda a l’aparcament, avís d’angle mort i fins i tot Hill Start Assist.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *