1. Home
  2. Actualitat
  3. Opel redueix el consum gràcies al seu sistema de deflectors actius
Opel redueix el consum gràcies al seu sistema de deflectors actius

Opel redueix el consum gràcies al seu sistema de deflectors actius

0
0

Opel treballa per millorar l’eficiència dels seus vehicles de propulsió convencional. Ara ha presentat un innovador sistema de deflectors frontals actius.

Opel

Els deflectors actius milloren l’eficiència energètica tancant-se quan no és necessària la refrigeració mitjançant l’aire. Quan està tancat, el sistema de deflectors millora el rendiment aerodinàmic redirigint el flux d’aire al voltant de la part davantera del vehicle i pels costats, en lloc de a través del compartiment del motor que, aerodinàmicament, és menys eficient. El deflector està obert o tancat depenent de la temperatura del refrigerant del motor i la velocitat. Per exemple, el deflector s’obre quan el cotxe circula per una carretera de muntanya o en conducció urbana quan la calor ho requereix, d’ altra banda, el deflector es tanca a altes velocitats quan es requereix menys refrigeració aerodinàmica del motor.

El principal benefici de millorar la aerodinàmica del cotxe és que la resistència a l’aire pot reduir-se en fins a un 10% que conseqüentment repercuteix en la reducció del consum de carburant en un 2%

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *