1. Home
  2. Motos
  3. Oportunitats Extra per a tot l’estiu
Oportunitats Extra per a tot l’estiu

Oportunitats Extra per a tot l’estiu

0
0

Aquest estiu Triumph t’ho posa més fàcil que mai i estén la promoció Triumph Extra per a alguns dels seus models de les gammes Roadster i Adventure. Fins al 30 de setembre les mítiques Street Triple/R i Speed Triple/R, així com les aventureres Tiger 800, Explorer i les seves versions XC surten del concessionari vestides amb un selecte kit d’accessoris de la marca totalment gratuïta.

Ndp_Triumph_EXTRA_AR_Extension_(8)

Aquells que adquireixin una nova Tiger Explorer 1200 o la seva versió XC abans del 30 de setembre podran emportar-se-la carregades amb un paquet d’accessoris sense afegir un euro de més. Entre aquests complements, el valor del qual ascendeix a 1200 €, s’inclouen les maletes Adventure amb una capacitat total de 62 litres i sistema de fixació dinàmica, punys i seients per al pilot calefactables amb dos nivells de temperatura, més el commutador CNC per la instal·lació d’aquests últims. Les Tiger 800 i 800XC vénen acompanyades d’un kit valorat en més de 900 € compost per un bagul posterior de 36 litres de capacitat, graella portaequipatges, punys calefactables, pantalla alta ajustable i respatller per al passatger.

Les naked esportives Speed Triple/R també surten del concessionari amb regal inclòs. Els seus nous propietaris podran fer-se amb aquestes streetfighter equipades amb més de 1500 € en accessoris originals gratuïts. Triumph vesteix  aquestes naked d’alta cilindrada, amb silenciosos Arrow de titani i fibra de carboni, un còmode seient de gel i dipòsits anoditzats en negre per a les bombes de fre davanteres i posteriors. A més, la firma britànica ha equipat les afamades Street Triple i Street Triple R amb un exclusiu kit de complements valorats en més de 600 € que potencien el look esportiu de les motos britàniques a l’incloure la cúpula, quilla i tapa de colí pintades en origen en el mateix color que la carrosseria.

La promoció estarà vigent en tota la xarxa de concessionaris Triumph fins al pròxim 30 de setembre.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *