1. Home
  2. Actualitat
  3. Oriol Servià, el talent gironí que haurà de batre Fernando Alonso
Oriol Servià, el talent gironí que haurà de batre Fernando Alonso

Oriol Servià, el talent gironí que haurà de batre Fernando Alonso

0
0
Oriol Servià (Foto: Wikimedia Commons)
Oriol Servià (Foto: Wikimedia Commons)

Oriol Servià, amb més de 20 anys d’experiència a la IndyCar americana, serà el talent gironí que Fernando Alonso haurà de batre si vol convertir-se en guanyador de les 500 milles d’Indianàpolis que es celebraran el proper 28 de maig.

L’arribada del pilot asturià a la mítica cursa automobilística ha engrandit la seva importància mediàtica però ja fa anys que un pilot del Baix Empordà es bat en duel amb els millors pilots de la F1 nord-americana. Concretament fa 8 anys que participa en una prova on va quedar quart el 2012 en el seu millor resultat.

Fernando Alonso serà el tercer pilot de l’Estat Espanyol en participar en una competició que ha tingut Fermí Vélez i Servià com els únics representants estatals.

En declaracions recollides pel Diari de Girona, el pilot va salivar, imaginant un duel amb Fernando Alonso per la victòria i reconeix que el fet que “un bicampió del Món de F1 decideixi prescindir del GP de Mònaco per còrrer a Indianàpolis és la notícia més important de l’automobilisme dels últims anys”.

El pilot palsenc farà a les 500 Milles la seva prova número 200 a les IndyCar.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *