1. Home
  2. Actualitat
  3. Pablo Machín: “Hem de tenir els peus a terra”
Pablo Machín: “Hem de tenir els peus a terra”

Pablo Machín: “Hem de tenir els peus a terra”

0
0

L’entrenador del Girona FC, Pablo Machín, va oferir una roda de premsa oberta al públic, al concessionari oficial Ford de Girona, COVESA, on els assistents van poder fer-li preguntes sobre la situació de l’equip, objectius, futur, etc… sota la moderació del periodista Marc Guillén.

El tècnic va aprofitar l’ocasió per reinvindicar a les institucions, un cop més, la ciutat esportiva, i va valorar positivament l’entrada al club del City Football Group i Pere Guardiola. “Ara cobrem el dia 25 de cada mes, abans podiem passar 3 mesos sense cobrar. Són més seriosos”. També va remarcar que quan hi han mancances, els nous propietaris intenten arreglar-ho el més aviat possible.

L’objectiu principal és la salvació, la permanència, però a més, segons Machín, pot ser un any clau per posar les bases d’un club amb una estructura de primera divisió.

Machín també va comentar l’elecció dels cinc capitans: “Jo podria escollir-los però crec que és una cosa que ha de sortir del vestidor. També crec que molts cops hi ha jugadors amb molt carisma i respecte per part dels altres dins el grup que no porten el braçalet”. Va posar l’exemple de Sandanza, que tenia molta ascendència, i també Pere Pons, “un jugador molt jove que és un treballador incansable i un referent per a tot els jugadors”.

Davant una trentena de seguidors gironins també es va analitzar l’arrencada de la temporada i el calendari de cara a les pròximes setmanes, en que els gironines s’enfrontaran al Bilbao, Sevilla, Leganès i Barça. Respecte a la plantilla, el tècnica va dir que està content amb els jugadors que té, tot i que li hagués agradat disposar d’un carriler més. Tot i aixís va dir que s’ha fet una bona feina en l’àrea esportiva.

L’acte va acabar amb el públic assistent realitzant-se fotografies i demanant signatures al tècnic sorià.

IMG_1811

IMG_1819

IMG_1822

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *