1. Home
  2. Actualitat
  3. Palafrugell incorpora un cotxe elèctric a la seva flota de vehicles municipals
Palafrugell incorpora un cotxe elèctric a la seva flota de vehicles municipals

Palafrugell incorpora un cotxe elèctric a la seva flota de vehicles municipals

0
0
Foto: Ajuntament de Palafrugell
Foto: Ajuntament de Palafrugell

L’Ajuntament de Palafrugell ha incorporat un Renault Zoe a la seva flota de vehicles municipals en període de proves. La decisió s’emmarca en l’acord de col·laboració entre el consistori, el Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient (CILMA) i Renault per reduïr un 20% les emissions de CO2 abans del 2020 tal i com exigeix el Pacte d’Alcaldes europeus per la sostenibilitat.

En el marc d’aquest acord s’ha cedit a l’Ajuntament de Palafrugell un cotxe elèctric Renault Zoe per a conèixer les seves característiques i funcionament, així com estudiar la possibilitat d’incorporar un cotxe elèctric a la flota municipal.

L’objectiu és promoure la utilització de vehicles elèctrics com a millor solució per reduir les emissions de CO2 i contaminants, així com un mitjà de millora de l’eficiència energètica en el transport. Les actuals polítiques energètiques tenen com a objectius l’ús d’energies més netes, la promoció de l’estalvi i l’eficiència energètica i el foment de l’ocupació d’energies renovables.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *