1. Home
  2. Actualitat
  3. Palafrugell segueix executant el Pla de Seguretat Vial
Palafrugell segueix executant el Pla de Seguretat Vial

Palafrugell segueix executant el Pla de Seguretat Vial

0
0
Foto: Ajuntament de Palafrugell
Foto: Ajuntament de Palafrugell

L’Ajuntament de Palafrugell ha iniciat els treballs de millora de la senyalització vertical i horitzontal de l’Avinguda Espanya seguint l’execució del Pla de Seguretat Vial del municipi, que contempla, entre d’altres actuacions, la protecció dels passos de vianants, l’augment de la visibilitat a les cruïlles i la ubicació de senyals per fer-les més visible per als conductors i els vianants.

Concretament, l’actuació de l’Avinguda Espanya té com a objectiu prioritari la protecció dels passos de vianants. L’amplada de la via i l’absència de mitjanera i de ressalts provocaven l’augment de la velocitat dels conductors que passaven per l’Avinguda Espanya, amb un diagnosi d’accidentalitat de 9 víctimes lleus des de l’any 2013.

Instalació de balises de plàstic reflectants

Amb l’objectiu de garantir la seguretat dels vianants i d’evitar més accidents, el Departament de Mobilitat ha iniciat la col·locació de 50 balises de plàstic reflectants que tenen com a principal objectiu generar un efecte túnel en els conductors perquè disminueixin la velocitat.

L’actuació, amb un termini d’execució de dues setmanes, es complementarà amb la senyalització de ‘refugis’ a la part central dels passos de vianants, a l’espai comprés al mig de la calçada entre els dos carrils, i amb la col·locació de dos coixins berlinesos.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *