1. Home
  2. Actualitat
  3. Palamós acorda ser la seu del Ral·li Costa Brava els propers tres anys
Palamós acorda ser la seu del Ral·li Costa Brava els propers tres anys

Palamós acorda ser la seu del Ral·li Costa Brava els propers tres anys

0
0
Foto: Ajuntament de Palamós
Foto: Ajuntament de Palamós

L’Ajuntament de Palamós ha signat un conveni de col·laboració establert entre el municipi i l’organització del Rally Costa Brava Històric per a la realització d’aquesta prestigiosa prova automobilística, puntuable pel campionat europeu d’aquesta especialitat.

Aquest acord permet la col·laboració entre l’administració municipal i l’organització del ral·li aportant els permisos, infraestructures i suport logístic que permetrà la realització de l’edició 2017.

Del 20 al 23 d’Abril

La XIV edició del Rally Costa Brava Històric tindrà lloc del 20 al 23 d’abril a Palamós, que acollirà, entre altres, les verificacions, el parc tancat, el pòdium de sortida, un tram espectacle, els actes de lliurament de premis, a banda de tenir centralitzat permanentment a la vila l’oficina de direcció de la cursa i l’allotjament de tots els equips participants.

El passat mes de novembre l’organització va obrir el període d’inscripcions dels equips i actualment ja són més de 80 els equips inscrits dels quals més d’una vintena són estrangers. Des de Palamós sortiran les dues etapes del ral·li, amb prop de 1.000 km de recorregut repartit en 6 seccions per carreteres de Girona i Barcelona. El lliurament de premis del Rally Costa Brava Històric tindrà lloc a les 11h del diumenge 23 d’abril, per la qual cosa el final de festa d’aquesta prova coincidirà amb la jornada de Sant Jordi.

A Palamós durant els propers tres anys

Cal destacar que l’organització d’aquesta competició ja ha previst que Palamós sigui la seu durant els propers tres anys d’aquest ral·li que encapçala les proves de regularitat per a vehicles clàssics del país.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *