1. Home
  2. Actualitat
  3. Palamós allibera l’aparcament de l’Arbreda d’activitats recreatives i circences
Palamós allibera l’aparcament de l’Arbreda d’activitats recreatives i circences

Palamós allibera l’aparcament de l’Arbreda d’activitats recreatives i circences

0
0
Foto: Ajuntament de Palamós
Foto: Ajuntament de Palamós

Palamós alliberarà el parc de l’arbreda d‘activitats recreatives i circences i les traslladarà en un nou espai que ha habilitat a la ronda Est. D’aquesta manera no es perdran places d’aparcament en aquest indret tant cèntric de la ciutat.

L’habilitació d’aquest nou espai no afecta l’àmbit d’estacionament de vehicles habitualment més utilitzat de l’aparcament de la ronda de l’Est, que seguirà mantenint durant tot l’any unes 200 places fixes. Cal destacar també que, sempre que la demanda ho requereixi, aquesta part que ara s’habilita com espai diàfan, també podria ser utilitzada com aparcament.

Les obres consisteixen a eliminar les dues darreres terrasses de l’aparcament, per a crear una superfície planera i continua que permeti que s’hi pugui instal·lar una carpa d’uns 30 metres de diàmetre i un pas perimetral entorn d’aquesta d’uns 10 metres.

A banda també s’adapta la terrassa superior d’aquest àmbit per a l’estacionament dels vehicles complementaris, camions, caravanes i remolcs, de les empreses que promouen i gestionen els circs. Aquestes feines s’aprofiten també per a enretirar la resta de terrasses, col·locant malla antigerminant i plantant espígols, de manera que l’espai quedi enjardinat complementant l’arbrat existent.
Aquest projecte té un pressupost d’uns 14.000 €.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *