1. Home
  2. Actualitat
  3. Palamós tanca els accessos a Castell-S’Alguer
Palamós tanca els accessos a Castell-S’Alguer

Palamós tanca els accessos a Castell-S’Alguer

0
0
Foto: Ajuntament de Palamós
Foto: Ajuntament de Palamós

L’Ajuntament de Palamós ha tancat com és habitual quan arriba l’estiu, els accessos a la zona protegida de Castell-Cap Roig i s’Alguer. Es tracta d’una mesura per prevenir els incendis i protegir els i les vianants que quan fa bon temps s’acosten en aquest entorn natural.

Els vehicles que es desplacin a Castell podran estacionar a l’aparcament gratuït habilitat, però que fins a mitjans del mes de juny tindrà una capacitat limitada d’uns 300 cotxes.

 

Tancament d’accessos

L’Ajuntament de Palamós aplica aquesta mesura davant l’elevat nombre de vehicles que s’han començat a detectar en aquests espais naturals litorals, principalment els dies festius i coincidint amb una clara bonança del temps que motiva els desplaçaments massius a platges i cales.

La restricció afecta a tots els propietaris i propietàries de vehicles motoritzats (cotxe o moto) que no resideixin o tinguin alguna propietat en aquests sectors. Per als propietaris i propietàries de les barraques de S’Alguer o residents en aquest àmbit litoral del municipi, l’Ajuntament de Palamós autoritza, prèvia acreditació, l’accés a l’aparcament de la pineda d’en Gori d’un únic vehicle per propietat.

Espai d’aparcament a la plana de Castell

Els vehicles que es desplacin a Castell poden estacionar a l’aparcament gratuït que s’ha habilitat, com cada any, a l’espai de la plana. Cal recordar però que fins al mes de juny, i per compatibilitzar l’espai d’aparcament amb l’activitat agrícola que tenen també aquests terrenys, el pàrquing té una capacitat d’uns 300 cotxes. Quan se superi aquesta quantitat no es permetrà l’accés amb vehicle motoritzat a Castell a partir de l’encreuament amb el càmping Benelux, una mesura que quedarà advertida mitjançant senyalització des de l’accés a Castell de la carretera C-31.

El cobrament en el pàrquing de Castell entrarà en funcionament els dies 2, 3, 9, 10, 16 i 17 de juny i, a partir del dia 22 de juny, ho serà de manera ininterrompuda durant tot l’estiu i fins setembre. Precisament a partir d’aquesta darrera data i amb la previsió de la màxima afluència de visitants que aquest espai té durant la temporada d’estiu, l’aparcament de Castell s’ampliarà fins a arribar, aproximadament, a les 650 places d’estacionament.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *