1. Home
  2. Actualitat
  3. Pals millora l’enullumenat de la rotonda nord i el carrer Sant Fructuós
Pals millora l’enullumenat de la rotonda nord i el carrer Sant Fructuós

Pals millora l’enullumenat de la rotonda nord i el carrer Sant Fructuós

0
0
Foto: Ajuntament de Pals
Foto: Ajuntament de Pals

L’Ajuntament de Pals ha millorat l’eficiència de l’enllumenat públic dels carrers Sant Fructuós, de la C-31 i la rotonda nord del municipi.

L’actuació, que ha comptat amb el suport de la Diputació de Girona, ha consistit en la substitució de 79 punts de llum de VSAP per llums de tecnologia LED.

Estalvi energètic i millora de la visibilitat

 

Per dur a terme aquesta actuació el consistori va realitzar un concurs obert per l’adjudicació d’un contracte de subministrament de tecnologia per a la millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat públic exterior dels quadres 04, 07 i 24 de municipi de Pals. L’empresa guanyadora va oferir un estalvi energètic garantit d’un 80%, la qual cosa suposa un estalvi econòmic anual de 6.820,08€.

Finalment, l’actuació ha consistit en substituir 79 punts de llum de VSAP per llums de tecnologia LED als carrers Sant Fructuós, la C-31 i la rotonda nord de Pals. D’aquesta manera no només s’aconsegueix una millor eficiència energètica sinó també millorar la visibilitat dels conductors i conductores que circulen per la zona.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *